Zabilježite datum Graffiti na Gradele izdanja u 2019.

Zabilježite datum Graffiti na
Gradele izdanja u 2019.

8. Graffiti na Gradele

Najšareniji i najopušteniji ljetni festival, bolski Graffiti na Gradele ulazi u svoje osmo izdanje!

Festival koji je kroz godine mijenjao vizuru Bola na Braču, dovodio mladost na otok i Boljanima ostavljao umjetnost na zidovima nastavlja sa svojom misijom urbanizacije otoka i odlične ljetne zabave.

Datum koji si pišete u rokovnike je 25. – 27. srpnja! Bol će ponovno biti centar graffiti i hip-hop kulture s međunarodnim predznakom, a građani će se ponovno moći hvaliti da žive u gradu kroz koji ljeti cirkuliraju najveća domaća, regionalna i međunarodna imena ulične umjetnosti, hip-hop glazbe i ljudi nasmiješenih lica i preplanulih tijela.

Najbolji boutique festival u Hrvatskoj, festival o čijoj se atmosferi već naveliko priča po kuloarima, ali tek se na licu mjesta možete uvjeriti da to nisu tek puste priče i da Graffiti na Gradele na prvo, drugo i treće mjesto uvijek stavlja posjetitelje – sve su ovo razlozi da i sljedeće godine spakirate kofere i krenete put Bola.

A ako ste kojim slučajem još uvijek neodlučni, ovdje je i službeni aftermovie koji će vas momentalno uvjeriti da počnete skupljati ekipu i planirate provod života.

Sudeći po imenima koja su proteklih godina prošla kroz Bol, a koja čine samu kremu ove vesele scene, i ljeto 2019. proteći će u znaku Graffita na Gradele.

Umjetnost na bolskim zidovima do sada su ostavljali Lonac, Lunar, Flying Fortress, Sebas Velasco, Inigo Sesma, Chez 186, Sarme, Zoer, Velvet, Jace, Hana, Artez, Modul Osam i brojni drugi, a večernje sate u Bijeloj kući do usijanja su dovodili Edo Maajka, Vojko V, Krankšvester, Krešo Bengalka, High5, Kuku$…

U narednim mjesecima Graffiti na Gradele predstavit će graffitere, writere i glazbenike koji će nastupiti na osmom izdanju festivala.

 

 

Učitati još
Zatvori