OKO izlaže na velikoj skateboarding izložbi u Londonu

OKO izlaže na velikoj
skateboarding izložbi u Londonu

Long Live Southbank

Velika izložba naziva 426㎡2: The Southbank Show okuplja skateboarding umjetnike, njih čak trideset i troje, koji će izložiti preko četrdeset svojih radova nastalih u najrazličitijim medijima. Izložba se otvara u londonskoj galeriji Stolen space. Otvorenje će se održati 18. travnja, a izložba će se moći pogledati do 29. travnja ove godine. Organizator izložbe je Long live Southbank, dok je medijski partner renomirani magazin popularne kulture Dased and Confused.

OKO na 426㎡2: The Southbank Show

Hrvatska umjetnica OKO na izložbi se nalazi u stvarno impresivnom društvu umjetnika kao što su DFace, Mark Gonzles, Obey, Arran Gregory, Blondey, Eloise Dorr, Haroshi i drugi. Umjetnici će izložiti svoje radove kojima će pokazati kako su skateboarding i umjetnost povezani, a isto tako će posjetiteljima dati detaljniji uvid u DIY prirodu posla. Od apstraktnih djela Arrana Gregoryja pa do geometrijskih razigranih likova Jona Hornera, umjetnost skateboardinga pokazat će koliko se, zapravo o raznovrsnoj kulturi radi. OKO će izložiti veliki rad dimenzija 150 x 220cm.

Southbank je srce londonske skateboard scene još od 1973. godine i najstarija je skate lokacija na svijetu tako da je izložba ovakvog, velikog i sveobuhvatnog karaktera najlogičniji potez. Sva skupljena sredstva donirat će se inicijativi Long Live Southbank kako bi se obnovio i oživio prostor Southbank Undercrofta.

Stolen Space Gallery

Foto: Long Live Southbank, Instagram, Stolen space

Učitati još
Zatvori