Intrigantni radovi mlade danske slikarice Danielle

Intrigantni radovi mlade danske
slikarice Danielle

@dandanjones

U nekima od najljepših interijera na društvenim mrežama već nekoliko godina viđamo postere. Gotovo su potpuno zamijenili klasične okvire sa slikama. No, čini se da se slikarski radovi ponovno vraćaju u modu i na zidove. Mlada danska slikarica rođena 1995. godine svoje slikarske vještine pokazala je još kao dijete. Čim je primila kist u ruku počela se igrati s bojama i prazno platno ubrzo je postalo zanimljivo djelo. Daniella Jones nije završila umjetničku akademiju, a kao samouka slikarica sasvim je uspješna te su njezine radove prepoznali i izvan granica Danske. Na stranici Daniella Jones Art upoznajte se s njezinim radovima, a svoje slike dostavlja i u Hrvatsku.

Daniella Jones Art

@dandanjones

Iako se okušala u nekoliko poslova, posljednje četiri godine puno radno vrijeme provodi u svom studiju. S njom surađuju razni brendovi, a kontaktiraju ju i obitelji koje žele portrete i unikatna umjetnička djela za svoje domove i privatne galerije. Nedavno se preselila u Barcelonu, a na svom Instagram profilu @dandanjones uz fotke iz privatnog života često objavljuje i nove radove s informacijama o veličini slike i temi rada.

@dandanjones
@dandanjones
@dandanjones
@dandanjones

Negdje između realizma i impresionizma kreirala je svoj niché stil. Inspiraciju pronalazi u raznim motivima, nacijama, modi… Najčešće koristi akrilne boje na debelom kartonu, osim ako klijenti ne zahtijevaju drugačije, jer je baš po tome prepoznatljiva. Danielle u svojoj kolekciji radova ima i djela naslikana tehnikom ulja na platnu, zatim akvarele, ali i crteže nastale raznim metodama koristeći ugljen i olovke.

Učitati još
Zatvori