Upoznajte Mokumori – preslatka keramička bića s potpisom Ateljea na br. 1

Upoznajte Mokumori – preslatka keramička bića s potpisom Ateljea na br. 1

Atelje na br. 1 mjesto je koje inspirira i potiče na kreativno stvaranje kroz slikanje, ilustraciju, keramiku, crtanje i animaciju. Uz nesvakidašnju kombinaciju neformalnog, a ozbiljnog mentorstva Ane, Maše i njihovog tima, vaše ruke stvarat će radove koje ćete s ponosom izložiti radoznalim pogledima. Prethodno znanje i talent – nepotrebni! Čak ako mislite da ste likovno najnetalentiraniji na svijetu – u Ateljeu na br. 1 će vas razuvjeriti.

Atelje ekipa odgovorno i na temelju višegodišnjeg iskustva tvrdi da se u svakom od vas nalazi kreativac, samo mu treba pokazati kako da izroni.  Posjetite ih na poziciji br. 24 na artOmatu i saznajte sve o njihovim radionicama te kupite sebi i dragim vam ljudima blagdanske poklone za pod bor!

Ovim putem vas darujemo s jednim prekrasnim keramičkim bićem, koji dolazi ravno iz svijeta Ateljea na br. 1, a zove se Mokumori. Mokumori su čarobna šumska bića, duhovi drveća i čuvari snova. Rastjeruju noćne more, donose obilje, mir i sreću u svaki dom.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili jedno čarobno šumsko biće jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, u predmet maila staviti Mokumori i u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela). Igramo se danas do 21h.

ArtOmat je otvoren svakodnevno od 15:00 do 21:00, subotom od 11:00 do 21:00, a zadnji dan u nedjelju od 11:00 do 18:00 sati. Ulaz na artOmat je besplatan.

Sve informacije o Ateljeu na br. 1 možete saznati na Facebook stranici i Instagram profilu, dok Mokumori svijet možete zapratiti na Instagramu.

Update: Pobjednica je Lovorka Nikšić.

Foto: Atelje na br. 1

Učitati još
Zatvori