Poznati izvođači partyja ULTRA Beach na Hvaru

Poznati izvođači partyja
ULTRA Beach na Hvaru

Ultra

Nakon što završi službeni dio festivala ULTRA Europe, za najveće obožavatelje elektroničke glazbe zabava tek počinje! Ekskluzivni party ULTRA Beach, zahvaljujući kojem svake godine tisuće partijanera posjeti i Hvar, ove će se godine održati 18. srpnja. Na pozornicu ispred hotela Amfora Grand Beach Resort stižu zvijezde svjetske elektroničke scene predvođene nizozemskom atrakcijom Dash Berlin.

Dobitnik brojnih nagrada Dash Berlin prošle je godine bio rezident kultnog kluba Marquee u Las Vegasu, a već je sedam godina među top 20 DJ-a svijeta prema prestižnoj ljestvici TOP DJ MAG. Surađivao je s brojnim drugim glazbenicima kao što su The Chainsmokers, Lost Frequencies, Zedd. Poznate su i njegove obrade pjesama pop velikana kao što su John Legend, One Republic i Depeche Mode. ULTRA Beach ove godine predstavlja i nizozemski dvojac Showtek kojeg čine braća Wouter i Sjoerd Janssen. Oni su se na svjetskoj glazbenoj sceni nametnuli svojom hard style i techno produkcijom, dok danas osvajaju s progresivnim house zvukom.

Ultra

ULTRA Beach nezaboravan i ove godine

Sunnery James & Ryan Marciano se na radost brojnih obožavatelja vraćaju na festival ULTRA Europe. Ovi Nizozemci poznati su po spajanju elemente housea, tribala, techna, electra i latino ritmova u zarazne hitove. DJ duo Vicetone čine Ruben Den Boer i Victor Pool, a na pozornici koja pruža spektakularan pogled na Paklene otoke zasvirat će i još jedan atraktivan DJ dvojac Aviram Sahari i Matan Kadosh koji se kriju iza imena Vini Vici, a koji su iskusni producenti elektroničke glazbe. Posljednji najavljeni izvođači petog izdanja partyja ULTRA Beach su hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz te R3wire & Varski.

Ultra

Na dosad objavljenom impresivnom line upu jubilarnog petog izdanja festivala ULTRA Europe koji se održava od 14. do 16. srpnja na splitskom Poljudu, nalazi se čak 46 izvođača. Među prvim najavljenim headlinerima koji će ovog ljeta zapaliti glavnu pozornicu na splitskom Poljudu nalaze se velikani Afrojack, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix, DJ Snake, Steve Aoki i Tiësto.

Ulaznice za ekskluzivni tulum ULTRA Beach koji će se u sklopu festivala ULTRA Europe održati u Hvaru, kao i ulaznice za splitski dio festivala, mogu se osigurati isključivo putem stranice ultraeurope.com/tickets te u sustavu Ticketshopa.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Učitati još
Zatvori