Serije kojima se jako veselimo

Serije kojima se jako veselimo

narcos-treca-sezona-2

Koje serije dolaze ove jeseni?

Kraj ljeta i početak jeseni na malim ekranima obilježit će nastavak odličnih kriminalističkih serija Narcos i Top Of The Lake, reboot Will & Grace, a gledat ćemo još The Deuce, Young Sheldon, This Is Us i neizmjerno iščekivanu seriju Stranger Things! a što nam one u svojim nastavcima donose, pročitajte u nastavku…

Narcos

Nakon prve dvije sezone serije Narcos, gledatelji su ostavljeni u čudu, neizvjesnosti i velikom iščekivanju treće sezone. E pa, sada se napokon vraća i to za manje od dva mjeseca – 1. rujna! Netflixova serija ‘Narcos’ kronološki prikazuje život kriminalca Pabla Escobara, vođe kolumbijskog Medellin kartela. On je bio odgovoran za preko 80% globalnog (crnog) tržišta droge. Serija je vjerno prikazala kako je tekla istraga i lov na njega i članove kartela.

Ova uzbudljiva i skoro pa nevjerojatna priča nastavlja se i donosi već poznata lica, a glumac Pedro Pascal i dalje će nas oduševljavati svojom genijalnom interpretacijom jednog od najupornijih detektiva. Treća sezona donosi radnju ‘nakon Escobara’ i obračunavanje s još jednim, Cali kartelom. I ova nova sezona imat će deset epizoda, a koja ćemo nova lica gledati, pogledajte u najnovijem traileru:

Stranger Things

Will Byers je spašen iz Upside Down u prvoj sezoni, no još veća i zlobnija sila i biće prijete preživjelima. Što novoga serija donosi otkriveno je na San Diego Comic Conu kada je premijerno prikazan drugi trailer. I kako vidimo – mnogo, ali mnogo retro nostalgije 80-ih se vraća u drugoj sezoni serije. Čudovište iz Upside Down se vraća i pokušat će uništiti Willa Byersa i sve mu drage i bliske ljude.

Trailer donosi najbolje iskorištenu pjesmu Thriller Michaela Jacksona, s klasičnim funky ‘voiceoverom’ Vincenta Price kako bi se na najbolji mogući način dočarao cijeli horor priče. Trailer potvrđuje i da je lik Eleven u seriji (pitanje oko kojeg su se lomila koplja među obožavateljima!). Trailer također nagovješćuje mnogo referenci na Stephena Kinga, što će svakako oduševiti ljubitelje žanra. Serija dolazi na male ekrane 27. listopada, a do tada – pogledajte trailer.

The Deuce

The Deuce

The Deuce

Jedna od dramskih serija kojoj se također veselimo jest i ‘The Deuce’ čija je radnja smještena oko Times Squarea u New Yorku. Prva sezona imat će osam epizoda i prati period kasnih sedamdesetih i ranih osamdesetih godina dvadesetog stoljeća u tada rastućoj pornografskoj industriji. Glavne uloge imate će James Franco i Maggie Gyllenhaal što je svakako razlog da barem počnete gledati seriju. Vjerujemo da ćemo se svi ‘zakačiti’ na nju.

MV5BMTUxNzA0MzA5M15BMl5BanBnXkFtZTgwODAxNjU4MDI@._V1_SY1000_CR0,0,1532,1000_AL_

Top of the Lake: China Girl

Prije četiri godine gledali smo prvu sezonu odlične, napete kriminalističke serije s fantastičnom Elisabeth Moss u glavnoj ulozi inspektorice Robin Griffin. Prva sezona donijela je mnogo napetosti, misterije, no i neka poznata hollywoodska lica kao što je Holly Hunter u ulozi ekscentrične šamanke. Taman kada smo mislili da od druge sezone neće biti ništa – izašao je prvi trailer koji je donio jedno veliko iznenađenje – Nicole Kidman.

Elisabeth Moss i dalje nosi seriju, no ovoga puta joj se pridružuje i Nicole Kidman u ulozi majke djeteta koje je inspektorica Griffin dala na posvajanje. Neke dijelove privatnog života inspektorice saznali smo u prvoj sezoni. No, ona, kao i sama radnja serije, zapravo je jedna zatvorena misterija koju tek trebamo saznati. Autori serije daju nam informacije na kapaljku, a privatni život inspektorice pomalo se isprepliće s njezinim poslovnim i umorstvima koje rješava što stvara jednu odličnu kriminalističku, napetu triler priču. Nova sezona sa sedam epizoda dolazi na male ekrane tijekom rujna, do tada pogledajte trailer.

MV5BMzE2MzY5ODYwNl5BMl5BanBnXkFtZTgwNzczMjgxMTE@._V1_SY1000_CR0,0,1510,1000_AL_

MV5BMTYyOTE5MTMyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDA1MzI5OA@@._V1_SY1000_CR0,0,1510,1000_AL_

Young Sheldon

YOUNG SHELDON is a new half-hour, single-camera comedy created by Chuck Lorre and Steven Molaro, that introduces "The Big Bang Theory's" Sheldon Cooper (Iain Armitage), a 9-year-old genius living with his family in East Texas and going to high school. YOUNG SHELDON will have a special Monday launch behind the season premiere of THE BIG BANG THEORY on Sept. 25 (8:30-9:00 PM, ET/PT). On Nov. 2, YOUNG SHELDON will move to its regular time period, Thursdays (8:30-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Photo: Robert Voets/CBS ©2017 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Majstor komedije i sitcoma, autor, scenarist, režiser i producent Chuck Lorre, najpoznatiji po serijama ‘Dharma i Greg’, ‘Dva i pol muškarca’ te po najvećoj uspješnici ‘Teorija velikog praska’, ovog puta vraća se zadnjoj seriji, no zapravo samo jednom liku – Sheldonu. ‘Young Sheldon’ serija je koja će ove godine razveseliti sve obožavatelje karizmatičnog i pomalo neshvaćenog fizičara. Glumac Jim Parsons utjelovio je lik Sheldona tako da nam je teško čak i zamisliti da glumi ikoga drugoga u budućnosti. Zbog svojeg značajnog pečata tom liku, u seriji ‘Young Sheldon’ Jim daje glas starijem Sheldonu koji je zapravo narator i priče cijelu priču mladog Sheldona.

young-sheldon-cbs-2017-schedule

Serija na male ekrane dolazi ove jeseni, a do tada pogledajte trailer koji će svakako razveseliti sve ljubitelje kultne serije i ovog zanimljivog i simpatičnog lika:

This is Us

Pearson obitelj je završila sezonu u napetoj atmosferi – Jack (Milo Ventimiglia) i Rebecca (Mandy Moore) bili su pred prekidom. Serija će se nastaviti u sadašnjosti i pratit će odraslu njihovu djecu. Flashbackovi koje ćemo vidjeti na početku druge sezone objasnit će nam radnju dan nakon velike svađe.  Fogelman je obećao gledateljima da će druga sezona donijeti rješenje jedne velike misterije – i očekujemo da ćemo saznati što se dogodilo Jacku. Također spoileri idu u smjeru otkrivanja koliki je utjecaj imala Jackova smrt na cijelu obitelj u budućnosti. Jackova smrt nije kraj Jackove uloge u seriji, i kako stvari stoje, još ćemo ga mnogo gledati u sljedećoj sezoni. Druga sezona dolazi na male ekrane 26. rujna i donosi 18 epizoda.

this-is-us-3

THIS IS US -

Will & Grace

Svijet sitcoma je doslovce poludio od sreće kada je najavljen reboot i snimanje cijele nove sezone svima omiljene i izuzetno duhovite i pametne serije ‘Will & Grace’. Nova sezona ima trinaest epizoda, a tijekom Television Critics Association’s summer press tour NBC je potvrdio naručenu drugu sezonu sa šesnaest epizoda. Dodatno su fanovi reagirali kada je glumac Sean Hayes to potvrdio jučer na svojem službenom Facebook profilu. U rebootu ćemo opet gledati izvrsne Debru Messing, Erica McCormacka, Megan Mullally i Seana Hayesa. Kreatori David Kohan i Max Mutchnick vraćaju se kao ‘mozak operacije’ i pridružuje im se producent James Burrows. Burrows je originalno režirao svaku epizodi originalne serije. Do sada smo ih gledali u osam sezona, od 1998. do 2006. i serija je bila nominirana za 27 Zlatna globusa i čak 83 Emmyja. U vrijeme emitiranja osvojila je doslovno 101 nagradu i sveukupno 229 nominacija. Reboot dolazi na male ekrane 28. rujna, a do tada pogledajte novi trailer!

Will-and-grace-baby-gin01

WillandGrace303

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori