Zabavna filmska večer uz novi film Hugha Jackmana

Zabavna filmska večer uz novi
film Hugha Jackmana

Zendaya, center, stars in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

Priča o sreći kada se snovi ostvare

Redatelj Michael Gracey priredio je pravi filmski i glazbeni spektakl u kojem glavnu ulogu igra Hugh Jackman. Najiščekivaniji film ovih božićnih blagdana – ‘Najveći showman’ biografski je filmski spektakl koji slavi rođenje showbusinessa i osjećaj sreće kada se snovi ostvare. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je praktički iz ničega osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus”, a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

GSOE_D11_121216_7259.cr2

Film paralelno prati ljubavna priča dvoje glavnih glumaca – Hugh Jackmana i Michelle Williams koja dokazuje da ljubav ne poznaje granice.

Zendaya and Zac Efron star in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

Trés chic večeri

Ovaj film koji će u ovo blagdansko vrijeme dodatno podignuti raspoloženje na najjače dignut će cijeli svijet na noge, a u Hrvatskoj ga premijerno možete pogledati u sklopu Trés chic večeri u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u najvećem kinu u Dalmaciji – CineStar 4DX u Mall o Split, u četvrtak, 21. prosinca 2017. Film donosi glazbene poslastice koje je napisao dvojac Benj Pasek i Justin Paul, dobitnici Oscara za glazbu u prošlogodišnjem hit mjuziklu ‘La La Land’. Uz Hugh Jackmana, u filmu glume Zac Efron, Rebecca Ferguson, Zendaya te Michelle Williams.

Zendaya stars in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

U Splitu će na prvoj Très chic večeri osim Splićanki zasjati i pokloni partnera: Freixenet, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Optike Anda i Story, a spomenuti časopis je uz Bliss i Mikedu partner zagrebačkog Très Chica. Ako ne uspijete doći do tih ulaznica jer je njihov broj ograničen, otvorene su pretpremijerne projekcije u drugim terminima! Spremite se za nešto izvanredno, jer nakon što pogledate ovu filmsku čaroliju nećete ostati ravnodušni. ‘Najveći showman’ u distribuciji Blitza stiže u kina 28. prosinca, a samo najbrži će ga moći pogledati u sklopu Trés chic večeri 21.12.2017.

Hugh Jackman stars in Twentieth Century Fox's "The Greatest Showman."

Jedna od glavnih poruka filma je da se nemoguće može ostvariti ako vjeruješ u sebe. A kako je rekao P.T. Barnum – „Svatko od nas je poseban i nitko nije isti kao netko drugi“, zahvaljujući kojem je stvoren svijet zabave kakav danas poznajemo. Što se tiče filmskih naslova, kraj godine nije mogao imati ljepši kraj: “Najveći showman” je film s kojim morate ispratiti 2017.

Kupite svoje ulaznice na vrijeme online na https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/najveci-showman/4892

https://www.youtube.com/watch?v=T0C_AT3SJzo

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori