Treća sezona serije The Affair počinje u studenom

Treća sezona serije The Affair
počinje u studenom

preljubsezonatri1

Zadnja epizoda serije koja je zaludila mnoge završila je vrlo napeto! Nećemo otkrivati detalje za one koji nisu gledali, a svi koji su pratili jako dobro znaju o čemu pričamo i s nestrpljenjem iščekuju treću sezonu. Američki kanal Showtime službeno je objavio početak nove sezone 20. studenog 2016., što iako je gotovo pola godine daleko, sigurno stvara malu dozu uzbuđenja ako ste se ‘navuli’ na životne priče Noaha (Dominic West), Allison (Ruth Wilson), Colea (Joshua Jackson) i Helen (Maura Tierney).

preljubsezonatri2

Serija koja je prikazivana na HRT-u jako je brzo stekla poklonike diljem svijeta zahvaljujući zanimljivoj radnji i načinu na koji je ispričana – naime kroz svaku epizodu pratimo perspektivu nekog od glavnih likova, gledajući kako se priče razlikuju i gdje se preklapaju te kako se na kraju sve raspliće. Intrigantna, duhovita, napeta, drži vas na rubu sjedala cijelih sat vremena koliko epizoda traje, a upravo joj je inovativna radnja donijela tri Zlatna globusa.

Glumci su u raznim intervjuima otkrivali neke detalje o raspletu događanja, uvođenju nekih novih lica i perspektiva, drugačijeg toka radnje i slično, a sad nam preostaje samo pričekati kako će se sve na kraju razvijati.

Foto: Showtime

Učitati još
Zatvori