Prvi gledajte novu sezonu The Affair

Prvi gledajte novu sezonu The Affair

Preljub

Bliži se dan premijere treće sezone serije Preljub (The Affair), a ako ste pratili prve dvije sezone onda definitivno željno iščekujete nastavak. Genijalna serija u kojoj pratimo emotivne veze četiri glavna lika i sva njihova ispreplitanja, dobitnica je čak tri Zlatna globusa, a postavlja se pitanje može li i u najnovijim epizodama radnjom nadmašiti samu sebe.

Preljub

U prvoj smo sezoni svjedočili raspadu čak dva braka, prateći perspektive samo preljubničkog para, u čijim su ulogama briljirali Dominic West i Ruth Wilson. Druga sezona uvela još dva nova pogleda na radnju – njihove bivše supružnike Joshuu Jacksona i Mauru Tierney, ali i jednu istragu umorstva. Format snimanja tako nas je dodatno uvlačio u emotivni vrtlog jer smo silno željeli vidjeti i drugu stranu priče, pokušati shvatiti gdje je istina, nalazi li se negdje između ili su sve granice zaista definirane i jasne.

Preljub

Glavni glumci u svojim su intervjuima za treću sezonu, pak, obećali nešto sasvim novo, tok događanja kakav još nismo vidjeli u ovoj seriji. Hoćemo li vidjeti perspektivu nekog novog lika ili putovati kroz vrijeme na drugačiji način vidjet ćemo; kratku smo najavu mogli vidjeti i u službenom traileru. No nesumnjivo je da će The Affair sada biti još zahtjevniji, a time i intrigantniji – idealna serija za duge zimske večeri.

https://www.youtube.com/watch?v=brHEwIuhp0Q

Preljub

Premijera treće sezone bit će sljedeće nedjelje, 20. studenog, na američkom kanalu Showtime, a u Hrvatskoj je imate prilike gledati među prvima u domaćoj streaming videoteci Pickbox.

Sve što trebate napraviti je odgovoriti na pitanje: “Kako se zove lik kojeg u seriji Preljub tumači Joshua Jackson?” te odgovor zajedno sa svojim imenom i prezimenom poslati na mail adresu info@journal.hr, do ponedjeljka, 21. studenog 2016., u 13 sati. Deset nasumično odabranih čitatelja istog će dana dobiti Pickbox promotivni kod za gledanje prve epizode i sve upute kako ga upotrijebiti. Sretno!

Dobitnici Pickbox koda s kojim danas u 21 sat mogu pogledati prvu epizodu serije Preljub su: Ivana Kutija, Mirna Ćurić, Petra Okičić, Ana Buković, Bojan Pleše, Mirjana Tepšić, Sandra Sekulić, Matea Brkić, Sanja Štefančić i Maja Nižetić. Dobitnici će o detaljima biti obavješteni e-mailom. Čestitamo!

Preljub

Foto: PICKBOX – THE AFFAIR © Showtime Networks Inc. All rights reserved.

Učitati još
Zatvori