Umjetnost, fantazija i
rock’n’roll u jednoj
izložbi

Nakon godinu dana, sljedbenici tvrde umjetnosti prljavih ruku i ovaj put za vas pripremaju jednonoćnu buktinju delirija i iskrivljene realnosti na novoj, drugoj Trash Will Smash izložbi.

trash post 4
Ove godine pozivaju vas u prostor na kojem su radili zadnja dva mjeseca, stoga pripremite se na još neviđeni spoj umjetnosti, fantazije i rock ‘n’ rolla jer u ovoj epizodi donose samo najbolje od neistraženog i opskurnog dijela ljudske kreativnosti.

trash post 2
Složni čopor nemilosrdnika poziva vas da uronite iza sigurne zone i odvažite se napraviti korak prema Pandorinoj kutiji umjetničkih radova zanimljivog kolektiva Artu Ditu (Smelly Feet, Mop Hap, Kopito Zla) i njihovih prijatelja: Pilj, Cao, Džedaj, Cu i Bins, a među gostima s pokojim radom će se naći Chez, Linnch, Ninja Tiger, Lav, Pekmezmed i Klarxy.

trash post 3

Za više informacija o izložbi posjetite Facebook stranicu te event stranicu. U ponoć i 30 minuta izložba službeno završava te se seli u Chakka’s Room u Mediku (Pierottijeva ulica 11) na after party pun smijeha i veselja!

trash post 5

trash post 6

trash post 7

trash post 1

Učitati još
Zatvori