Trailer za zadnju sezonu Girls je stigao

girls-naslovna

Koliko god smo nesretni što ćemo se sljedeće godine oprostiti od ove genijalne serije, toliko smo i nestrpljivi što smo dočekali novi trailer i što ćemo vidjeti kako će priča o Djevojkama završiti. Girls, serija kao nijedna druga do tad, naučila nas je da stvari ne moraju biti idealne da bi funkcionirale, štoviše da je život itekako prljav, nesređen i problematičan i da je to sasvim u redu. Otvarale su oči generacijama djevojaka koje su ih počele gledati u delikatnim trenucima života, a uz to smo se i jako dobro nasmijale.

girls-1

Lena Dunham je kroz pet sezona serije stasala u iznimno kvalitetnu režiserku i iz mlade nade postala snažna figura u koju se mnogi ugledaju danas. Stoga jedva čekamo vidjeti kako će se cijela priča odvijati u šestoj sezoni jer ovo je gotovo kao kraj jedne ere.

Sudeći po traileru bit će podjednako dramatično i duhovito, kao i uvijek, svi se likovi vraćaju tamo gdje smo ih ostavili. HBO će novih 10 epizoda emitirati 12. veljače – pogledajte prvu najavu.

Foto: HBO

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori