Pogledajte trailer jednog od najiščekivanijih filmova ove jeseni

Pogledajte trailer jednog od
najiščekivanijih filmova ove jeseni

Iako u kina stiže tek u studenom, o novom filmu Toma Forda već se naveliko priča. Ponajviše zato što smo obožavali atmosferu, radnju, glumce i stil njegovog prvog  filma ‘A Single Man’ te ne očekujemo ništa manje i ovog puta, ali i zato što je već počeo osvajati prve nagrade – veliku nagradu žirija na Filmskom festivalu u Veneciji gdje je premijerno prikazan.

Nakon šture najave i nekoliko fotografija, objavljen je i prvi trailer za ljubavni triler o odnosu između ljubavi i okrutnosti, osvete i iskupljenja, zanimljivog naziva ‘Nocturnal Animals’.

nocturnal-animals-1

nocturnal-animals-2

Slavni i nagrađivani holivudski glumci Amy Adams i Jake Gyllenhaal igraju razvedeni par koji otkriva jedan o drugome razne mračne tajne. Snimljen je prema književnom predlošku, romanu ‘Tony and Susan’ Austina Wrighta, a dvominutni isječak donosi dramatičnu najavu kroz koju Amy Adams proganja novi roman njezinog bivšeg supruga kojeg nije vidjela godinama.

nocturnal-animals-3

Uz Amy Adams i Jake Gyllenhaala, odlične dramske glumce, u ovom napetom psihološkom i pomalo ‘pomaknutom’ trileru pojavljuju se još i Isla Fischer, poznata po ulozi u Velikom Gatsbyju, Aaron Taylor-Johnson i Laura Linney.

nocturnal-animals-4

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori