Odličan crnohumorni triler stiže ovog proljeća u kina

Odličan crnohumorni triler stiže
ovog proljeća u kina

Olivia Cooke and Anya Taylor-Joy appear in Thoroughbred by Cory Finley, an official selection of the NEXT program at the 2017 Sundance Film Festival. Courtesy of Sundance Institute | photo by Claire Folger.

Ovog proljeća u kinima gledamo odličan triler

Thoroughbreds je nova crnohumorna drama s elementima trilera koja će privući filmofile u kina sljedećeg proljeća. Radnja prati dvije tinejdžerke iz predgrađa Connecticuta koje obnove svoje prijateljstvo nakon godina razdvojenosti. Obje se nalaze u problemima i skuju plan kojim bi obje profitirale i riješile svoje nedaće, ali pod jeku visoku cijenu.

U filmu glume Anya Taylor-Joy, Olivia Cooke i glumac Anton Yelchin koji je svoje najbolje uloge ostvario kao likovi Bobby u filmu Potonula srca (2001), Chekov u Zvjezdanim stazama (2009), kao Charlie Brewster u Moj susjed je vampir (2011) i kao Jacob u filmu Like Crazy (2011). Jedna od posljednjih uloga bila mu je upravo u ovome filmu, prije njegove tragične smrti u ljeto 2016. godine. Još nas čeka jedan film s njime koji također dolazi u kina na proljeće – We Don’t Belong Here.

MV5BMTk4MzQ1NDY2OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjA4Nzc4MzI@._V1_SY1000_CR0,0,675,1000_AL_

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori