Taylor Swift trijumfirala na dodjeli
MTV Video Music Awards

Jučerašnja dodjela Video Music Awards za 2015. godinu može se u najmanju ruku nazvati vrlo šarolikom. S obzirom da je voditeljica ceremonije bila Miley Cyrus, manje od toga nije se ni očekivalo. Pjevačica je tokom večeri izmijenila nebrojene outfite, jedan luđi od drugog, a na samom kraju i objavila kako svi besplatno mogu slušati njen novi album ‘Miley Cyrus & Her Dead Petz’ putem službene stranice.

mtvvma1

Hailee Steinfeld, Cara Delevingne, Selena Gomez i Taylor Swift

Premijerno je i predstavila novi spot, no njega je zasjenio dugoočekivani ‘Wildest Dreams’ Taylor Swift u kojem joj se pridružio Scott Eastwood.

Iako su u večer s najviše nominacija ušli Taylor Swift, Beyoncé i Ed Sheeran, samo je Taylor trijumfirala s četiri nagrade – za najbolji pop video i najbolji ženski video ‘Blank Space’ te najbolju suradnju i video godine za ‘Bad Blood’. Taylor je također okupila cijelu postavu videa ‘Bad Blood’ koje su zavladale crvenim tepihom kao njena najveća podrška. Najbolji muški video pripao je Marku Ronsonu i Bruni Marsu za ‘Uptown Funk’, najbolji hip-hop video je onaj Nicki Minaj za ‘Anacondu’, Beyoncé je dobila nagradu za najbolji edit spota ‘7/11’, Snoop Dogg za najbolju režiju, najbolja koreografija bendu OK go, a najbolja pjesma ljeta 5 Seconds of Summer, ‘She’s Kinda Hot’.

Sve druge zanimljivosti o ovogodišnjoj dodjeli te drugim pobjednicima možete pronaći na stranici MTV.com.

Učitati još
Zatvori