Svi glazbeni festivali do kraja ljeta

Svi glazbeni festivali do kraja ljeta

dimensions 2

Iako je većina glazbenih festivala završila i dalje vas čeka nekoliko velikih događanja koje ne biste trebali propustiti. Od Super Uha, koji upravo traje pa sve do festivala koji zatvaraju ljetnu sezonu. Ljeto je možda skoro pri kraju, no to ne znači da ga ne biste smjeli fantastično provesti!

SuperUho Festival

Četvrto izdanje SuperUho Festivala održava se upravo u Primoštenu! Još stignete na večerašnje koncerte, dok se sutra, 9. kolovoza, festival zatvara koncertima Jamesa Lavellea, Mašinka, Billy Bragga, Trobecovih krušnih peći, The Membranes i Buzzcocks. festival se održava u prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi na svega nekoliko desetaka metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu.

Punta Christo u Štinjanu, Pula

Program ljetne sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule. Bogata festivalska sezona uključuje čak četiri festivala, a kronološkim redoslijedom to su Slurp!SeasplashDimensions i Outlook festival te program u Seasplash Summer Clubu na tvrđavi. Ove godine slave se i dvije okrugle obljetnice, a to su 15 godina Seasplash festivala te deset godina Outlook festivala. detaljan i iznimno bogat raspored možete saznati na službenim stranicama festivala.

Dimensions

Tijekom posljednjih šest godina Dimensions festival je izgradio mjesto u srcu ljubitelja elektroničke glazbe širom svijeta, koji svako ljeto pohode tvrđavu Punta Christo kako bi slušali nova glazbena otkrića, ali i već etablirana imena. Pripremajući se za novo izdanje festivala organizacijski tim upravo je dodao niz velikih glazbenih imena kao što su: Dâm-Funk, Aux 88, Parris Mitchell, Mr Ties, Willow, Khruangbin, Maurice Fulton, Kode 9, a oni će se pridružiti već ranije objavljenim izvođačima kao što su Grace Jones, Jeff Mills, Shuggie Otis, Ata Kak, Daphni i Nina Kraviz. Još jednom Dimensions u Hrvatsku dovodi živahnu, šaroliku i prepoznatljivu listu od preko 150 izvođača koji predstavljaju najbolje od techna, housea, diska, soula, funka, duba i svih nijansi između.

Od 30. kolovoza do 3. rujna Dimensions festival 2017. pokrit će sve baze za eklektičnog glazbenog pustolova, od koncerata bendova u dnevnoj smjeni na festivalskoj plaži, pa sve do teških techno ritmova na Moat pozornici.

grace-jones-1

MTV Summerblast

Energični hrvatsko-slovenski DJ duo VANILLAZ kreće na svoju globalnu turneju, a prva stanica je festival MTV SummerBlast. Tamo će im se, prvog dana, pridružiti i mega zvijezde Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, Jonas Blue, R3wire & Varski te domaća pojačanja DJ Max i Lorenzo. Drugi dan rezerviran je za najveću zvijezdu današnjice Will Smitha koji u Poreč stiže sa svojim prijateljem DJ Jazzy Jeffom. U Poreč stiže i britanski reper Tinie Tempah, švedski DJ i producent Mike Perry te hip-hop i dance trio Far East Movement stiže iz američkog Los Angelesa.

Ulaznice se mogu osigurati putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com te na prodajnim mjestimaTicketshopa i Eventima. Dvodnevne festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 499 kuna, a jednodnevne po cijeni od 259 kuna. Dvodnevne festivalske VIP ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 1100 kuna, jednodnevne po 750 kuna, a u prodaju su puštene i posebne VVIP ulaznice. U sklopu sustava Supra Travel mogu se osigurati posebni festivalski paketi. Na službenoj stranici festivala mogu se kupiti grupne ulaznice pa će tako svi oni koji kupe tri, četvrtu ulaznicu dobiti besplatno.

vanillaz

Mastercard® je službeni partner bezgotovinskog sustava i preferirani način plaćanja na festivalu MTV Summerblast. Na festivalu je, osim festivalskom narukvicom, moguće plaćati Mastercard i Maestro® karticama pa korisnici ovih kartica ne trebaju puniti festivalsku narukvicu. Tvrtka Valamar Riviera i Grad Poreč, partneri festivala MTV SummerBlast, ponosni su što na veliku ljetnu pozornicu na Peškeri imaju priliku dovesti svjetsku zvijezdu kao što je Will Smith. Kako bi i ove godine Poreč zaista disao punim plućima, na brojne gradske lokacije vraća se i festival života – Poreč Open Air – koji sprema više od 100 glazbenih, kulturnih i uličnih događanja.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.comna službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

vanillaz-mtv-summerblast-1

 Foto: Journal arhiva

Učitati još
Zatvori