Otkriven novi datum poznatog programa ‘Sutra je subota’

Otkriven novi datum poznatog programa
‘Sutra je subota’

Poznati projekt ‘Sutra je subota’ koji jedanput mjesečno okuplja Zagrepčane na odličnim partyjima otkrio je novi datum svog održavanja. Već svima dobro poznata lokacija, Lauba – kuća za ljude i umjetnost uskoro će vrvjeti brojnim obožavateljima željnog dobrog provoda i glazbe u hrvatskoj metropoli.

sub1-1

‘Sutra je subota’ ovog će se puta održati u petak u Laubi, 22. svibnja, a svi prisutni će moći plesati dugo u noć uz sljedeći line-up: Pilla Jacksona, Bizzu Bodegu i Pipsa. Shep Gordon, čovjek za kojega tvrde kako je izmislio termin ‘sex, drugs and rock’n’roll’, dao je jednostavan, ali precizan odgovor: “Ideja je da se gosti osjećaju najbolje moguće. Fokus mora biti isključivo na gostima. Večer nikako ne smije biti ono što vi kao organizator želite, već ono što vaši gosti žele.”

Upravo za tom rečenicom povode se i organizatori poznatog događanja jer je vođen njome i nastao projekt ‘Sutra je subota. Jedan dan u mjesecu ljubitelji zagrebačkog noćnog života imaju priliku pobjeći od svoje rutine i isprobati nešto novo – na privlačnim lokacijama, uz vrhunski glazbeni program popraćen atraktivnom scenografijom.

sub2cover

Još jednom vas za cijenu od 30 kuna očekuje piće dobrodošlice, a svoju kartu kupite na vrijeme u Swanky Monkey Gardenu od 18. – 22. svibnja, gdje će se 22. svibnja održati i službeni warm up party (DJ hrwo E). Petkom plešemo jer sutra je subota!

sutra je subota

Učitati još
Zatvori