‘Sutra je subota’ pretvorit će Laubu u grad budućnosti

‘Sutra je subota’ pretvorit
će Laubu u grad budućnosti

sutra je subota post japan

Jednom mjesečno ljubitelji zagrebačkog noćnog života mogu pobjeći od rutine i isprobati nešto novo i drugačije – program ‘Sutra je subota’ kroz tematske partyje gostima zadnjih godinu dana pruža upravo to – ‘Sutra je subota’ priredio je sedam partyja za više od sedam tisuća gostiju.

SUTRA JE SUBOTA 3

U 2016. nastavljaju s provjerenim receptom te najavljuju sljedeći party ‘Sutra je Subota presents bosozoku’ u Laubi – kući za ljude i umjetnost 19. veljače. Bosozoku je dio japanske kulture i predstavlja pokret mladih i urbanih ljubitelja rijetkih i custom made motocikala tijekom 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Pokret je ostavio dubok trag u modernoj povijesti Japana te i danas postoji u mikro skupinama, a odredio je nekoliko smjerova u modnoj, glazbenoj i filmskoj industriji. Lauba će na jednu noć će biti pretvorena u metropolis budućnosti, grad koji predstavlja distopijsku fuziju budućnosti iz filmskog klasika ‘Blade Runner’ i neo-Tokya kakvog ga prikazuje animirani film ‘Akira’.

SUTRA JE SUBOTA 1

Izvođači Pips, Ela i Pill Jackson odvest će posjetitelje u taj ‘bosozoku svijet’ od 22 sata pa sve do 5 sati ujutro sljedećeg dana. Sve informacije o eventu i preprodaji ulaznica možete saznati na Facebook stranici i Sutra je subota službenoj stranici, a za Bosozoku pripremite se na Warm Up partyju u A most unusual gardenu gdje ćete moći kupiti ulaznice za party po pretprodajnoj cijeni.

sutra je subota

T.R.

Učitati još
Zatvori