Što pogledati u Cinestar kinima ovaj tjedan?

Što pogledati u Cinestar
kinima ovaj tjedan?

Ako vam treba bijeg od stvarnosti u svijet SF mašte, akcije ili drame, ovaj tjedan u Cinestar kinima možete pogledati tri intrigantna filmska ostvarenja.

Chappie

‘Chappie’ je priča o posebnom robotu u kojoj će uživati djeca i odrasli. Uz kokice pred velikim ekranima možete uživati u zanimljivim dijalozima i napetim scenama iz kriminalističke drame ‘Godina nasilja’ koja na realističan način preispituje moderno društvo. Svestrana Jennifer Loper se vratila na filmska platna u drami ‘Dečko iz susjedstva’ i još jednom briljirala u žanru koji joj najbolje leži. Donosimo vam aktualne filmove koja vas čekaju u Cinestar kinima.

Chappie

U nama bliskoj budućnosti zločine na Zemlji kontrolira mehanizirana policija u obliku robota. Međutim, sada je došlo vrijeme da ljudi uzvrate udarac. Kada ukradu jednog od policijskih droida – Chappieja – i ugrade mu novi programski sustav, on postaje prvi robot s mogućnošću samosvjesnog razmišljanja i osjećaja. Uskoro moćne i uništenju sklone ljudske snage počnu na Chappieja gledati kao na prijetnju čovječanstvu pa posegnu za jedinim mogućim rješenjem – pokušati uhvatiti i uništiti Chappieja.

Godina nasilja

Radnja filma Godina nasilja smještena je u 1981., godinu u kojoj je u Velikoj jabuci zabilježen najveći broj kriminalnih radnji u povijesti grada. U tim opasnim vremenima doseljenik Abel Morales (Oscar Isaac) pokušava razgranati svoj dobro uhodani posao, no sveprisutno nasilje i korupcija prijete da unište sve što je stvorio, pa čak i njegovu obitelj.

Dečko iz susjedstva

Atraktivna učiteljica Claire Peterson koju je utjelovila Jennifer Lopez privukla je pažnju naočitog tinejdžera iz susjedstva. Štoviše, ovaj neobičan par upustio se u strastvenu avanturu zbog koje je J.Lo ubrzo zažalila. Njezin trenutak slabosti uzrokovan samoćom nakon razvoda kao i naglo otrežnjenje koje je uslijedilo kad je shvatila da je mlađahni Noah kojeg glumi Ryan Guzman, prijatelj njezinog sina, samo su početak horora koji je uslijedio. Naime, dečko iz susjedstva ne želi prihvatiti njezino odbijanje te postaje potpuno opsjednut prelijepom učiteljicom.

Učitati još
Zatvori