Stefan Kapičić i Ryan Reynolds zajedno u filmu ‘Deadpool’

Stefan Kapičić i Ryan Reynolds zajedno u
filmu ‘Deadpool’

Poznati mladi srpski glumac Stefan Kapičić objavio je na svom Instagram profilu radosnu vijest da je javno potvrđena njegova uloga lika Colossus u filmu ‘Deadpool’, Marvelove produkcije.

Vijest ne može biti bolja, posebno ako znamo da je Stefan veliki obožavatelj stripova i Marvelovih junaka, kao što ponosno ističe na svome Twitter profilu. Stefana smo na malim ekranima gledali u popularnim TV serijama ‘Larin izbor’, ‘Stella’ i ‘Zora dubrovačka’, dok je u američkoj seriji ’24’ ostvario zapaženu epizodnu ulogu.

stefan colossus

scena iz filma ‘Deadpool’

Podsjetimo se, ‘Deadpool’ je film o američkom superjunaku, nešto drugačijem od ostalih Marvelovih junaka, izveden iz ekipe X-Men filmskog serijala iz 2014. godine – ‘X-Men: Days of Future Past’. Glavnu ulogu nosi Ryan Reynolds, a uz njega glume Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams i Stefan Kapičić. Nakon što je izložen eksperimentu Wade Wilson dobiva nove moći koje bogato koristi prilikom lova na sve one koji su mu skoro uništili život.

Ovaj film o superjunaku zapravo je akcijska komedija, koja dolazi u kina 12. veljače 2016., a kako se Stefan snašao u ulozi Colossusa, pogledajte u posljednjem traileru.

T.R.

Foto: Facebook, Instagram, Milan Josipović

Učitati još
Zatvori