Star Wars već obara rekorde na kino blagajnama

Star Wars već obara rekorde na
kino blagajnama

Devet dana prije početka prikazivanja sedmog nastavka jedne od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, ‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’ u Hrvatskoj,  u CineStar kinima obilježit će jedan rekord koji se do sada nije dogodio u povijesti hrvatskog boxoffice-a. Naime, bliži se prodaja 25000-te ulaznice za sedmi nastavak ove popularne franšize, što je apsolutni rekord u pretprodaji nekog filma u Hrvatskoj.

star wars 1

Kako se prodaja te ulaznice očekuje u četvrtak, upravo će tu ulaznicu sretnom kupcu  na CineStar blagajni prodati sam Darth Vader, jedan od glavnih antagonista u popularnom serijalu.

Star Wars: The Force Awakens..L to R: Rey (Daisy Ridley) and BB-8..Ph: Film Frame..? 2014 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved..

Najiščekivaniji film godine imat će i svoju hrvatsku premijeru. Sretnici će imati priliku na  svečanoj premijeri u utorak 15.12. u IMAX dvorani u CineStaru Arena Zagreb među prvima u svijetu pogledati najiščekivaniji film godine, dok prve kino projekcije za sve prave obožavatelje Ratova zvijezda počinju s prikazivanjem 16.12. točno u ponoć za koje se traži ulaznica više.

Star Wars: The Force Awakens

Za sve posjetitelje koji su već kupili ili tek kupuju ulaznice za ove ekskluzivne pomoćne projekcije u CineStar kinima diljem  Hrvatske, CineStar će im pokloniti originalni plakat iz filma koji će se sasvim sigurno uklopiti u bogatu Star Wars riznicu svakog pravog obožavatelja.

J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda. Film ‘Sila se budi’ producirale su kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions .

star wars 5

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće 17.12., prije američke, pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca. Starwarsmanija, odlična glumačka ekipa, te zasigurno fenomen pop kulture i svjetske kinematografije su odlična pozivnica da se uputite u najbliže CineStar kino na ponoćnu projekciju 16.12. i pogledate film među prvima u svijetu i probaj biti među jedinstvenim sretnicima kojima će ulaznicu prodati sami Darth Wader. Kupnju ulaznica možete ostvariti na: blitz-cinestar.hr.

star wars 4

Učitati još
Zatvori