Spektakl Davida Gilmoura u Kaptol Boutique Cinema

Spektakl Davida Gilmoura u
Kaptol Boutique Cinema

David Gilmour_1

Koncert Davida Gilmora

Sinoć je rasprodanom projekcijom snimke koncerta Davida Gilmoura, bivšeg frontmana grupe Pink Floyd, u Kaptol Boutique Cinema by CineStar započela nova sezona spektakla u CineStaru. U ovom neponovljivom rock gladijatorskom spektaklu uživali su brojni zaljubljenici u Pink Floydovski repertoar koji su ispunili dupkom pune obje dvorane u Kaptol Boutique Cinema, među kojima su  i Ivana Marić, Husein Hasanefendić Hus, Kristina Bangoura, Joško Tešija te mnogi drugi.

Prepune dvorane u CineStar kinima već daju naslutiti koliko je publika željna ovakvih kulturnih događaja. Sljedeći koncert iz serije rock spektakl slijedi za manje od dva tjedna;  riječ je o koncertnom filmu najvećeg metal benda svih vremena, Black Sabbath. Koncert uz niz dokumentarističkih isječaka iz života benda koji je praktički oblikovao zvuk metala, pogledajte 28. rujna, a ulaznice su već u prodaji! Za ljubitelje elektronske glazbe CineStar je pripremio nešto sasvim posebno, koncertni film Avicii: True Stories, kojeg možete pogledati ekskluzivno 26. listopada.

CineStar_1

Spektakl u Kaptol Boutique Cinema

Osim rock koncerata, već sedmu godinu za redom, CineStar vam i u novoj sezoni donosi veličanstvene izvedbe iz svijeta opere i baleta na velika platna. Ovaj već poznati program opera, baleta i koncerata objedinjenih pod imenom Spektakli u CineStaru, ove će godine predstaviti niz izuzetnih naslova. Tako ćete u CineStar kinima moći gledati fantastične prijenose uživo dok vas u pauzi između činova čeka čaša pjenušca, a na repertoaru su i pravi dragulji opere i baleta u izvedbi londonskog Royal Opera Housea. Pripremite se na vrhunske izvedbe i sofisticiranu tehnologiju koja čini razliku u odnosu na sve drugo. Ne propustite „Čarobnu frulu“, „La Boheme“, „Alisu u zemlji čudesa“, „Orašara“ i druge naslove koji zajedno čine neizostavni dio opće kulture.

Pratite program Spektakala u Kaptol Boutique Cinema i ostalim CineStar kinima te uživajte u najboljim prijenosima ili snimkama u HD formatu koje odlikuje i kristalno čisti zvuk. Iskoristite na vrijeme popust od 30% za kupovinu sezonske pretplate za Royal Opera House, a posebnu pogodnost ostvaruju korisnici CineStar Senior Club kartice ili Studentske kartice jer uz predočenje iste na blagajnama kina ostvaruju pravo kupnje ulaznica po povoljnijoj cijeni. Više informacija kao i pretprodaju ulaznica potražite na blitz-cinestar.hr.

Josko Tesija i Kristina Bangoura

Josko Tesija i Kristina Bangoura

Husein Hasanefendic Hus

Husein Hasanefendić Hus

Ivana Marić sa suprugom

Ivana Marić sa suprugom

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori