Skye & Ross iz Morcheebe dolaze u zagrebačku Tvornicu

Skye & Ross iz Morcheebe dolaze
u zagrebačku Tvornicu

skye-ross-morcheeba-naslovna

Skye & Ross

Polovica producentskog dvojca grupe Morcheeba, pjevačica Skye i glazbenik Ross nastupit će u subotu 26. studenog 2016. u zagrebačkoj Tvornici kulture!

U proljeće 2014. Skye Edwards i Ross Godfrey nastupali su na Australian Gold Coast festivalu i slušajući bendove čiji su nastupi imali puno više žestine i intenziteta odlučili napraviti album koji bi bio sličniji njihovom liveu od studijski ispoliranih snimaka. U tom trenutku je Paul Godfrey, Rossov brat i ko-producent Morcheebe, već bio potpuno fokusiran na produkcijske poslove odustavši od koncerata. Rezultat kreativne suradnje Skye i Rossa materijal je naziva ‘Light Of Gold’, objavljen 2. rujna, izdanje koje kreće svojim posebnim smjerom dok se u isto vrijeme vraća korjenima zvuka koji je Morcheebu 90-ih učinio svjetski poznatim bendom.

Morcheeba

Morcheeba

Novo ime dakako ne znači i da su se odrekli starih pjesama jer najveći hitovi Morcheebe i dalje čine okosnicu njihove setliste. Počinju s ‘Trigger Hippy’, završavaju s ‘Rome Wasn’t Bulit In A Day’, a između njih mogu se čuti ‘The Sea’, ‘Blindfold’, ‘World Looking In’, ‘Otherwise’, ‘Blood Like Lemonade’ i mnogi drugi glazbeni hitovi.

Šibenik je ugostio Skye i Rossa ovog jeta u tvrđavi sv. Mihovila i to na rasprodanom koncertu! Osim hrvatske premijere novih pjesama dvojac je u Šibeniku snimio kadrove za videospot ‘Light Of Gold’ koji su predstavili 30. kolovoza.

Sve informacije o ulaznicama i prodajnim mjestima možete saznati na tvornicakulture.com.

Čestitamo dobitnicima – Antoniji Vrčić i Ivanu Rebcu na osvojenim kulazima (2x) za koncert, provjerite svoj email inbox!

Učitati još
Zatvori