Silent party vraća se u Tvornicu kulture

Silent party vraća se u Tvornicu kulture

Silent party vraća se u Tvornicu kulture, a novo izdanje na rasporedu je u subotu 9. siječnja. Ovoga puta organiziran je i DJ natječaj za sve koji žele prezentirati svoje viđenje Silent partyja.

Novi termin Silent partyja je u Malom pogonu Tvornice, koncept uključuje puštanja glazbe koju čujete samo na slušalice, a možete birati između tri kanala na kojima glazbu puštaju DJ-evi specijalizirani za određeni žanr.

budiDjnasilentu post

U ovom izdanju se na dva kanala suprostavljaju vječni indie rivali, a Silent party odgovara na pitanje tko je bolji poznavatelj indie glazbe, od rocka do elektronike. Dva klupska programa borit će se za vašu naklonost, boje Joyridea brane Mile i Tena, a Take Me Out zastupaju Hlad i Nick Apaurin. Treći kanal će biti zadužen za pop, R’n’B, hip-hop, housea i elektronsku glazbu, a za žanrovsku ispremiješanost i Buchqrish program brinu DJ Sin i Zvone Pušić.

silent post

Novost je da je ovoga puta raspisan natječaj za sve koji žele puštati na Silent partyju. Potrebno je poslati mail s naznakom ‘JA BI JA BI JA BI’ na mail zvone@yem.hr. Mail treba sadržavati ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj, a potrebno je i naznačiti na kojem kanalu želite vrtiti (indie ili buchqrish). Ujedno trebate poslati i popis od 20 pjesama koje bi puštali na željenom kanalu, a prednost imaju oni koji ih snime u obliku kratkog seta. Rezultati će biti poznati 3. siječnja 2016. godine, a bit će odabrane tri osobe koje će svaka na jednom kanalu dobiti priliku da puštaju glazbu u trajanju od 25 minuta.

pssst1 post

Ulaznice možete nabaviti u Tvornici kulture, Aquarius CD shopu, Dirty Old Shopu i na prodajnim mjestima Entria.hr i eventima.hr.

T.R.

Učitati još
Zatvori