Sia i M.I.A. donose dva glazbena iznenađenja

Sia i M.I.A. donose dva
glazbena iznenađenja

Nije prošlo niti mjesec dana, a talentirana glazbenica Sia objavila je svoj novi uradak – audio zapis za pjesmu ‘One Million Bullets’ koja će se zajedno s nedavno objavljenim spotovima za pjesme ‘Alive’ i ‘Bird Set Free’ naći na njezinom novom albumu ‘This is acting’.

SIA POST

Album se očekuje u siječnju 2016. godine. Do njegovog izlaska, poslušajte audio zapis, za koji vjerujemo da će obradovati sve njezine obožavatelje:

No, nije Sia jedina ovaj vikend obradovala svoje obožavatelje s blagdanaskim glazbenim iznenađenjem. Glazbenica M.I.A. oduvijek je koristila svoju glazbu kao kanal slanja poruka, posebno onih koji se tiču aktualnih političkih, socijalnih i ekoloških situacija u svijetu.

Njezin posljednji video ‘Borders’ referira se na trenutnu tešku situaciju u kojoj se nalaze izbjeglice u Europi te svojom posljednjom pjesmom, no i upečatljivim videom, želi skrenuti pozornost na taj gorući problem.

Pjesma i video su utoliko upečatljiviji, posebno ako uočimo i osobnu komponentu koju je glazbenica unijela u samu pjesmu i video – ona je, naime, i sama izbjegla iz svoje domovine dok je trajao 30-godišnji rat u Sri Lanki. Video svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Mia post

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori