Dvije nove cool serije za easy vikend

Dvije nove cool serije za easy vikend

The Last Post

The Last Post

Kako provesti najbolje vikend večeri?

Subota poslijepodne osim razmišljanja o ručku ili večeri donosi i pravljenje planova za izlazak ili ostanak kod kuće uz seriju ili niz od barem dva filma, idealno tri.  Mi ove subote predlažemo ostanak kod kuće, udobno zavaljivanje u kauč u društvu voljene osobe, večere koju čine naručene dvije različite pizze i čašu pića. A da bi atmosfera bila savršena donosimo i prijedlog dvije TV serije koje će se dopasti, vjerujemo, svakome.

Dvije nove odlične TV serije

Prvo se radi o BBC-jevoj seriji Posljednja truba (The Last Post) kojoj je autor nagrađivani Peter Moffat i koja tematizira živote britanskih vojnih jedinica i njihovih obitelji u Jemenu. U seriji glume Jessie Buckley, Jessica Raine, Amanda Drew i Ben Miles, smještena je u šezdesete godine prošlog stoljeća i donosi zanimljivu mješavinu vojne i obiteljske atmosfere.

The Last Post

The Last Post

Druga serija se zove Deset dana (10 days in the Valley) i donosi misterioznu i kompleksnu priču o životu televizijske scenaristice (glumi ju izvrsna Kyra Sedgwick) koja nam razotkriva svoj život nakon nestanka malodobne kćeri. Iako na prvu djeluje kao tipična krimi drama, ova serija sa svojim naglim zaokretima i slojevitim likovima zaokupit će nas snolikom atmosferom u kojoj se miješa svijet televizijske serije i svijet stvarnosti.

10 days in the Valley

10 days in the Valley

Obje TV serije možete pogledati u streaming videoteci Pickbox.

Učitati još
Zatvori