Serija Big Little Lies ima najbolji soundtrack

Serija Big Little Lies ima
najbolji soundtrack

big-little-lies

Osim odlične radnje, likova i na kraju prekrasnih interijera, glazbena pozadina u seriji Big Little Lies nas je naprosto osvojila. Kombinacija suvremenih skladbi, hitova, klasika, evergreena, R&B melodija… Kao pozadina ili kao glazba koju sami likovi slušaju dok se primjerice voze ili ju puštaju u svojim prostorima i nameću kao svoj glazbeni odabir. Ključnu ulogu u prezentiranju soundtracka ima malena Chloe Mackenzie, Madelineina kćer (Reese Witherspoon) koja u odabranim trenucima na svojem iPodu prezentira najbolje pjesme.

big-little-lies-4

Naravno da je ovakav detalj ključan za nadogradnju svakog karaktera lika, no isto tako je i zanimljivi podatak i možda novi glazbeni zapis koji će svaki ljubitelj glazbe puštati u svome domu.

Glazba serije Big Little Lies ima život za sebe, već se na YouTube kanalu slažu playliste, a gledatelji (ili bolje rečeno slušatelji) biraju sebi omiljene pjesme koje bi voljeli složiti u svoju Big Little Lies playlistu. HBO je uvidio ovu stvarno veliku pomamu i objavio da će objaviti službeni soundtrack serije – jedva čekamo.

big-little-lies-2

Serija donosi neke od najboljih “stvari” – Michael Kiwanuka’s “Cold Little Heart”—Alabama Shakes (“This Feeling”), Charles Bradley (“Victim of Love,” “Changes”), Leon Bridges (“River”), Agnes Obel (“September Song”), Villagers (“Nothing Arrived”)… Veliku zaslugu u seriji u glazbenom smislu svakako ima režiser i izvršni producent Jean-Marc Vallée – podsjetimo se samo soundtracka za njegove filmove “Dallas Buyers Club” i “Wild”…

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori