Filmovi na otvorenom, piknik i glazba u naljepšim zagrebačkim parkovima

Filmovi na otvorenom, piknik i glazba u
naljepšim zagrebačkim parkovima

Screen on the Green slider

Screen on the Green prošle je godine zabilježio rekordnu posjećenost te se ove godine također pripremio za nezaboravno filmsko ljeto pod zvjezdanim nebom. Ove godine Screen on the Green okupirat će najljepše parkove u Zagrebu za potpuni ljetni događaj.

Filmski piknik pod vedrim nebom počinje 20. svibnja na Trgu dr. Franje Tuđmana, a završava 05. lipnja u Parku Maksimir. Tijekom devet dana trajanja, odnosno tri vikenda zaredom, prikazat ćemo preko 20 kratkometražnih i dugometražnih filmova domaće i strane produkcije – potpuno besplatno! Na vama je samo da ponesete dekice, dobro raspoloženje i dovedete ekipu.

SotG_Jarun post

Kako i sam naziv festivala sugerira, Screen on the Green potiče druženje na otvorenom i uživanje na zelenim površinama, ali i ekološku osviještenost. Zbog toga pomiču granice inovativnosti i predstavljaju Solar Cinema – prvo solarno kino na ovim prostorima! Premijera Solar Cinema sustava biti će 03.06. u Parku Maksimir.

U suradnji s portalom FAK.hr prije filmskih projekcija pripremljeni su filmski kvizovi i kvizovi općeg znanja na otvorenom! Oslobodite svoj um, testirajte svoje znanje i krenite na vrijeme sa smišljanjem imena timova. Za najbolje timove bit će osigurane i vrlo dobre nagrade za koje se vrijedi boriti! Cijeli program, filmski, glazbeni i zabavni možete pronaći na screen.com.hr ili na Facebook stranici.

SotG-Maksimir-11 post

Učitati još
Zatvori