Sara Renar koncertom otvara Medvedgradske glazbene večeri

Sara Renar koncertom otvara
Medvedgradske glazbene večeri

sara renar post

Koncerti na Medvedgradu postali su tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba. U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom ‘Park prirode Medvednica’ i Menart BPM-om i ove godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri.

Na glavnoj pozornici 14. srpnja nastupit će Sara Renar i Luce, 15. srpnja nastupa Urban&4 te tajni koncert 16. srpnja. Mlada kantautorica Sara Renar  nakon singla ‘Notturno’ objavila je još jedan intrigantan i autentičan singl i videospot – ‘Dani bez sjena’. Publika će imati priliku live izvedbu nove pjesme čuti na Medvedgradskim glazbenim večerima, a atmosferu će svakako upotpuniti i jedinstveno medvedgradsko ozračje, s predivnim pogledom na zvjezdano nebo i svjetla Zagreba noću.

sara renar slider 2

Ulaznice možete kupiti online na ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…). U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

Foto: Facebooksararenar.com

Učitati još
Zatvori