Rock legende Iron Maiden vraćaju se u Hrvatsku

Rock legende Iron Maiden
vraćaju se u Hrvatsku

iron maiden post

Jedan od najvećih rock bendova na svijetu, legendarni Iron Maiden, nastupit će u Spaladium Areni u Splitu 27. srpnja u sklopu svjetske turneje ‘The book od souls’ nazvane prema posljednjem izdanom albumu.

Novi album ‘The book of souls’ odmah je nakon izlaska zaposjeo prva mjesta na svjetskim top listama, dok u Hrvatskoj, i u više od 40 država svijeta, drži prvo mjesto prodaje.

iron maiden slider

Na 30. godišnjicu svog prvog nastupa u Hrvatskoj u Domu sportova u Zagrebu, u rujnu 1986. godine, ova institucija žestoke glazbe ponovo dolazi u Split, u sklopu turneje kojom će nekoliko puta obići cijeli svijet svirajući kombinaciju novog albuma i ‘best of’ set liste na rasprodanim stadionima, festivalima i arenama.

Velika svjetska turneja kreće krajem ovog mjeseca s Floride, i Maideni na njoj obilaze Sjevernu i Južnu Ameriku, Aziju, Australiju i Novi Zeland te Južnoafričku Republiku, ne bi li krajem proljeća konačno došli u Europu, gdje će se zadržati do početka kolovoza.

iron maiden 1

Posebnost ovog koncerta je limitirani broj ulaznica, njih 11000, što je najmanji broj puštenih ulaznica po koncertu na turneji. Ulaznice dolaze u redovitu prodaju 18. veljače, a o kakvoj ponudi ulaznica se radi možete saznati na ironmaiden.com, dok ih možete nabaviti na prodajnim mjestima eventim.hr, Dancing bear u Splitu, Dirty old shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu te u Dallas Music shopu u Rijeci.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori