Prvi pogled na Oceanovih 8 – film koji jedva čekamo gledati

Prvi pogled na Oceanovih 8 – film
koji jedva čekamo gledati

oceanovih-8-2

Oceanovih 8 definitivno je jedan od najiščekivanijih filmova 2018. godine. I to ne samo zato jer je dio super popularne franšize koja je svakim nastavkom pomela kino blagajne, već i zato što ima genijalnu žensku glumačku postavu.

Oceanovih 8

Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson i Rihanna glavni su likovi ove priče o kojoj se još ne zna gotovo ništa, ali je hype toliko velik da jedva čekamo sljedeće ljeto. Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana. Sandra Bullock je u intervjuu dodatno otkrila kako će se sa svojom grupom moćnih žena okružiti kad njen lik izađe iz zatvora, a pred njima će, kao i u drugim Oceanovim filmovima stajati prava avantura.

Oceanovih 8

Sada je izašao i prvi poster za film u kojem vidimo svih 8 glavnih dama, svaka nevjerojatno stylish što smo imali prilike vidjeti na jednoj od promo fotografija što znači da očekujemo i jako dobre kostime. Film dolazi u kina na ljeto 2018., a do tada se veselimo prvom traileru koji će sigurno uskoro stići.

Učitati još
Zatvori