Prvi Croatia Rocks završio u
odličnom tonu

Prvi Croatia Rocks festival, ogranak mega popularnog Ibiza Rocks eventa koji se održava svake godine, na Pag je doveo neke od najzanimljivijih izvođača trenutačno na sceni te pošteno rasplesao Papayu i Aquarius.

rocks6

Jungle

U 4 dana festivala na pozornici su se izmijenili Jungle, Rudimental, Clean Bandit, Wilkinson i brojni drugi, a sve je odličnim setom zadnjeg dana zaokružio Fatboy Slim. Brojni pool partyji održavali su se tokom dana u klubovima, u kombinaciji s partyjima na brodu te glazbenim nastupima na plaži Zrće do ranih jutarnjih sati.

rocks1

Rudimental

Jungle i Rudimental su svoju publiku naprosto oduševili i nije bilo osobe koja je mirno stajala na podiju, jednako kao i veteran glazbene scene Fatboy Slim koji je priredio audio-vizuali show. Mnoge su razočarala otkazivanja nastupa bendova, kao što su Years&Years ili Gorgon City, ali nadamo se da organizacijski tim sljedeće godine neće dopustiti takve stvari. Već je u najavi Croatia Rocks za 2016. godinu, a ako vas zanima kako će izgledati, pratite stranicu CroatiaRocks.com kao i službenu Facebook stranicu.

rocks2

Fatboy Slim

rocks4

rocks3

Foto: croatiarocks.com, Daniel Watson

Učitati još
Zatvori