Prva epizoda Seksa i grada emitirana je prije 18 godina

Prva epizoda Seksa i grada
emitirana je prije 18 godina

seksigrad2

6. lipnja 1998. godine emitirana je prva epizoda jedne od najpopularnijih televizijskih serija svih vremena – kroz šest sezona pratili smo živote, ljubavne avanture i brodolome četiri žene na Manhattanu. Poistovjećivali smo se s likovima Carrie, Mirande, Charlotte i Samanthe i njihovim odnosima, otvoreno debatirali o vezama i muškarcima, djevojke su nas upoznale s pojmom bruncha, zahvaljujući njima Manolo Blahnik postao je jedno od najprepoznatljivijih modnih imena, a odjevne kombinacije svi su pomno pratili iz sezone u sezonu.

seksigrad4

Iako je od prve epizode u mnogočemu promijenila svoj koncept, svoju je popularnost višestruko potvrdila brojnim nagradama i nominacijama, među kojima je čak 8 Zlatnih globusa. Franšiza je bila toliko tražena nakon završetka snimanja da smo imali prilike pogledati čak dva filmska nastavka s cijelom postavom, a iako još nema nikakvih službenih komentara, fanovi se nadaju i trećem.

Čak i nakon 18 godina serija je još uvijek aktualna za nadolazeće generacije, a i oni koji su je već pogledali više puta uvijek su spremni na reprizu. Možda je danas odličan povod da još jednom počnete gledati svih 6 sezona i dobro se zabavite!

seksigrad3

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori