Pratite li ovu odličnu seriju?

Možda ste za ovu seriju čuli i ranije te prvu sezonu davno odgledali, ali prošlog ponedjeljka za male ekrane prikovala nas je radnja ‘Preljuba’, televizijske serije odlične produkcije i još boljeg glumačkog sastava čija radnja istražuje emocionalne i psihološke efekte dva preljuba.

affair1

Alison koju glumi talentirana Ruth Wilson u braku je s Coleom (Joshua Jackson). Njihova je ljubavna priča na klimavim nogama kad upozna sretno oženjenog Noaha (Dominic West), oca četvero djece, koji ljetuje u njenoj blizini sa ženom Helen (Maura Tierney) i obitelji. Zabranjeno voće jače je od svega te Alison i Noah započinju opasnu aferu koja bi mogla razoriti mnoge živote. No, iako je preljub okosnica ove serije, ljudski odnosi ono su što se istražuje iz perspektive više likova. Priča je puno dublja od uobičajene ljubavne drame dok prolazi različite psihološke aspekte odnosa, a to je ono što nas na kraju i najviše može ‘zakačiti’.

affair2

Serija je imala visoka očekivanja čim je najavljeno njeno snimanje, a ta je očekivanja opravdala nagradom Zlatni globus za najbolju televizijsku dramu, najbolju žensku ulogu u TV-drami te nominacijom u istoj kategoriji za najbolju mušku ulogu. Zajedno s time, visoka gledanost te generalna prihvaćenost publike i kritičara osigurala su joj i drugu sezonu koja bi s emitiranjem trebala početi početkom listopada. Ako još niste, pogledajte prvu sezonu i spremni dočekajte drugu, nećete biti razočarani.

affair3

Foto: Showtime

Učitati još
Zatvori