Poznati na premijeri genijalne predstave u kazalištu KNAP

Poznati na premijeri genijalne
predstave u kazalištu KNAP

Judita Franković i Iskra Jirsak

Judita Franković i Iskra Jirsak

U kazalištu KNAP održana je svečana premijera predstave „Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto“ . Gromoglasnim aplauzom i ovacijama publika je  nagradila glavne glumce Iskru Jirsak, Petra Atanasoskog i redatelja Boris Kovačević. Svečanu premijeru i podršku glumcima pružila su glumica Judita Franković, modna dizajnerica Loredana Bahorić, gupa Meritas, glumac Marko Cindrić i brojni drugi.

Marko Cindrić

Marko Cindrić

Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto

U čemu je čarolija ove kazališne poslastice koja je osvojila publiku diljem svijeta? Ponajprije autorovo odlično poimanje i razumijevanje muško-ženskih odnosa, zapakirano u crni humor koji će nasmijati kako najveće romantike, tako i najveće skeptike u pitanjima ljubavi. U KNAP-ovoj interpretaciji komedije prema romanima talijanskog kniiževnika Antonia Amurria ulogu supruga tumači mladi zagrebački glumac Petar Atanasoski, dobitnik nekoliko nagrada za najbolju mušku ulogu te član ansambla Gradskog kazališta Žar ptica. Žensku stranu iznosi glumica Iskra Jirsak, dobitnica prestižnih nagrada na kazališnim i filmskim festivalima od kojih valja izdvojiti Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine. Redatelj predstave je Boris Kovačević, koji je do sada režirao tridesetak kazališnih djela te velik broj radio drama, televizijskih reklama i manifestacija, a od 2009. voditelj je kazališta KNAP.

Loredana Bahorić

Loredana Bahorić

Možemo reći da ova predstava na gledatelje ima dvojak učinak – neki će događanja koja se počinju ispreplitati nakon izgovaranja sudbonosnog DA i duhovito opisane verbalne okršaje u braku shvatiti kao izazov, dok će drugi u budućnosti nastojati izbjeći svaku pomisao o braku. Provjerite ovu tvrdnju i sami, a priliku za to imat ćete opet 7. i 19. listopada u kazalištu KNAP.

Loredana Bahorić i Ana Sunjić

Loredana Bahorić i Ana Sunjić

Meritas 1

Meritas

Vladimira Spindler

Vladimira Spindler

Zlatko Vidačkovic, umjetnicki direktor Pula Filma Festivala

Zlatko Vidacković

Iskra Jirsak

Iskra Jirsak

Judita Frankovic

Judita Franković

Učitati još
Zatvori