Pogledajte najnoviji trailer za
filmski spektakl godine

Za točno mjesec dana u kina dolazi prava filmska poslastica: akcijski spektakl ‘Spectre’! Riječ je o dvadeset i četvroj po redu filmskoj avanturi o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, Jamesu Bondu.

_L3A4653.CR2

Obožavatelji serijala, ali i svi oni koji su uživali u prethodnom nastavku ‘Skyfall’ koji je postao uvjerljivo najkomercijalniji James Bond film svih vremena sa zaradom od preko 1,1 milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama nakon tri godine čekanja konačno će imati priliku vidjeti nastavak Bondove odiseje koja će ga ovaj puta odvesti oči u oči s njegovim najzloglasnijim neprijateljem – tajnom organizacijom S.P.E.C.T.R.E.

Daniel Craig stars as James Bond in Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON Productions’ action adventure SPECTRE.

Filmski serijal o Jamesu Bondu ne treba pretjerano predstavljati. Radi se o uvjerljivo najdugovječnijoj filmskoj franšizi u povijesti koja traje već preko 50 godina.

Monica Bellucci and Daniel Craig in Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures/EON Productions’ action adventure SPECTRE.

Osim što su se u samom serijalu u raznim filmovima pojavila neka od najvećih glumačkih imena svih vremena, James Bond franšiza postala je prepoznatljiva i po pjesmama koje prate svaki pojedini film. Tako je prije desetak dana za film ‘Spectre’ poznati britanski glazbenik Sam Smith snimio i objavio novu službenu Bond pjesmu ‘Writing’s on the Wall’.

Učitati još
Zatvori