Počinje Split Beach Festival

Legendarni DJ Paul Oakenfold otvara drugo izdanje Split Beach Festivala koji se na splitskoj plaži Bačvice održava od 6. do 8. kolovoza! Nakon upravo završenog Ultra festivala, Split i u kolovozu nudi vrhunsku glazbenu poslasticu za brojne goste iz Hrvatske i svijeta koji dolaze u grad pod Marijanom koji se ucrtao na svjetsku mapu najpoželjnijih party destinacija.

Paul-Oakenfold

Engleska DJ zvijezda u Split dolazi privatnim avionom izravno s Ibize gdje i ove godine ima rezidenciju u popularnom Privilege Vista klubu, a za dugo iščekivani nastup u Hrvatskoj u četvrtak, 6. kolovoza najavljuje vrhunski set svog prepoznatljivog trance zvuka.

Fedde-Le-Grand

Engleski DJ surađivao je s Maddonnom na njenoj kompilaciji najvećih hitova Celebration, temi za Die another day iz serijala James-a Bonda, a uspješnu suradnju ostvario je i s Massive attack, Bjork, The Cure, Nelly Furtado, New order i drugima. Remixao je pjesme od Michaela Jacksona, Rolling stonesa, Red hot chilli peppers i Justina Timberlake-a što pokazuje da je zaista riječ o svestranom glazbeniku.

dimitriwyman3

Uz Oakenfolda, na Split Beach Festivalu nastupit će nizozemski trance producent Mark Otten, poznat po suradnji s Arminom Van Buurenom i Dj Tiestom, Daniel Kandi – sve poznatiji danski DJ i producent koji zadnjih pet godina visoko kotira na svjetskoj listi DJ Mag-a čija je pjesma Symphonica 2010. godine izabrana od strane Armina Van Buurena za pjesmu godine. Tu je i britanski DJ Craig Connelly poznat po hitu Black Hole i suradnji s Christinom Novelli, a ujedno je redoviti član radio emisije A state of trance Armina Van Buurena te poznatog labela Armada.

SBF-4

Trodnevnu party pustolovinu Split Beach festivala upotpunit će jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice Fedde Le Grand, te švedski DJ duo Dimitri Vangelis & Wyman koji će nastupiti u sklopu glazbeno scenske atrakcije La Fiesta.

Ulaznice za Festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com, na svim kioscima Tisak Media te online putem www.ticketshop.hr

Učitati još
Zatvori