Petra Kurtela u novoj, odličnoj predstavi kazališta Komedija

Petra Kurtela u novoj, odličnoj
predstavi kazališta Komedija

loptice slider 1

Za dva dana održat će se premijerna izvedba predstave ‘Loptice’ koja će vas nasmijati do suza, no i potaknuti da se zamislite nad pitanjem – Što je to, zapravo, ljubav?

‘Loptice’ predstavljaju pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja s jedne strane nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok s druge strane preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije. Atraktivni omnibus u u koprodukciji B GLAD Produkcije i Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.

Avanture Petre Kurtele, Dunje Fajdić, Slavena Španovića i Igora Bakse u potpuno drukčijim ulogama moći ćete doživjeti u četvrtak, 21. siječnja u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.

post 1

Ulaznice za premijernu izvedbu, 21. siječnja u 19 i 30 te izvedbu 22. siječnja isto u 19 i 30 mogu se kupiti po cijeni od 40 do 60 kn na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr, a više o ovom duhovitom i zanimljivom omnibusu možete saznati na loptice.com.

post 2

Učitati još
Zatvori