Penelope Cruz je Donatella Versace

Penelope Cruz je Donatella Versace

1211457

‘American Crime Story’ popularna je američka kriminalistička serija koja je u svojoj prvoj sezoni 2016. godine pomela kritike i odnijela brojne nagrade za epizode ‘The People v. O.J Simpson’. u SERIJI je briljirao Cuba Gooding Jr. Serija je planirana još za dvije sezone, a potvrđeno je da će se u narednoj sezoni, koja na male ekrane dolazi 2018. godine, rekonstruirati i odigrati umorstvo i priča oko onoga Giannija Versacea.

AMERICAN CRIME STORY: VERSACE

Penelope Cruz glumit će njegovu sestru Donatellu Versace, a tragičan događaj iz 1997. godine snimit će se u deset epizoda. Sezona će se bazirati na knjizi iz 1999., autorice Maureen Orth, dok će scenarij i produkciju potpisati Tom Rob Smith. Osim druge sezone, one koje slijede nakon, bavit će se i događajima oko uragana Katrine i Bill Clinton – Monica Lewinsky afere.

Još će godina dana proći dok nećemo moći na malim ekranima početi gledati američku kriminalističku seriju ‘American Crime Story: Versace’, no do tada više ne moramo zamišljati kako će Penelope Cruz izgledati kao Donatella Versace, sestra pokojnog slavnog modnog dizajnera Giannija Versacea.

@penelopecruzoficial

@penelopecruzoficial

Kao i Donatella u stvarnom životu, Penelope za ovu ulogu ima platinasto plavu kosu, jako tamno našminkane oči te karakterističnu raskošnu Versace odjeću.

Do sada su bile neke nesuglasice i šuškanja da bi ulogu mogla dobiti Lady Gaga, obzirom na njezin osebujan izričaj, stil, no i začudna fizička sličnost s Donatellom Versace. No, izgleda da je španjolska glumica ipak odnijela ulogu. Ova televizijske serija dolazi na male ekrane 2018. godine, ‘American Crime Story: Versace’ imat će deset epizoda, a uz Penelope Cruz glumit će još nekoliko poznatih imena. Ricky Martin ima ulogu Antonija D’Amica, Giannijevog partnera, Edgar Ramirez će glumiti Giannija Versacea, dok će serijskog ubojicu Andrewa Cunanana glumiti Darren Criss.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori