Odlična prilika za glazbeni poklon

Odlična prilika za glazbeni poklon

Glazbene izdavačke kuće Aquarius Records i Menart sedmu godinu za redom udružuju svoje kataloge kako bi svim ljubiteljima kvalitetne glazbe i filmova omogućili da po izuzetno povoljnijim cijenama obave predblagdanski shopping i obogate svoju fonoteku, videoteku i biblioteku ili da nekog razvesele originalnim poklonom ispod bora.

Ovogodišnji Glazbeni outlet + Filmovi održat će se u zagrebačkoj Tvornici Kulture od utorka 15. do 17. prosinca i u tri dana donosi više od 15000 naslova među kojima će svatko sigurno naći nešto za sebe .

ROLLING STONES POST 2

The Rolling Stones

U ponudi će se naći mnoštvo domaćih i stranih glazbenih izdanja, od Massima, Urbana, Dubioze, preko albuma na , Metallice do antologijskih albuma i ‘best of’ kolekcija Clasha, Leonarda Cohena i U2-a. Na svoje će doći i ljubitelji jazza, roditelji će moći kupiti CD-e s dječjim pjesmama, a na Menartovim i Aquariusovim štandovima naći će se i široka ponuda LP-a, knjiga i filmova.

Radno vrijeme je prilagođeno kupcima pa se u utorak, srijedu i četvrtak  u Tvornici kulture, na adresi Šubićeva 2 u Zagrebu, radi od 11 do 21 sat. Ulaz na outlet je slobodan.

Leonard Cohen naslovna2

Leonard Cohen

Učitati još
Zatvori