Cijela obitelj Beckham na setu serije Modern Family

Cijela obitelj Beckham na setu
serije Modern Family

Obilazeći ABC Studios gdje se snima popularna serija Modern Family, cijela obitelj Beckham svratila je na set i udobno se smjestila u dobro nam poznatu dnevnu sobu. Victoria Beckham i Jesse Tyler (koji u seriji glumi Mitcha) oboje su požurili na Instagram objaviti fotografiju u kojoj su zamijenili uloge.

Kako Jesse piše, on je uskočio u ulogu Victorije, Victoria je Claire, David je Phil, a udobno smještena na kauču bila su njihova djeca i jedan prijatelj. Razumljivo, fotografija je izazvala salvu pitanja hoće li se slavna obitelj Beckham ili barem jedan njihov član pojaviti u nekoj od novih epizoda serije, ali nažalost ipak neće doći do zanimljive suradnje.

Još dvije sezone za Modern Family

Inače, serija Modern Family nedavno je produžena za još dvije sezone što će značiti sveukupno 10 sezona druženja sa svim simpatičnim likovima. To je zasada konačan broj, no svašta se može promijeniti za to vrijeme. Još nije poznato kada će 9. sezona imati svoju premijeru, ali cijela je glumačka postava odnedavno ponovno na setu snimanja što je Jesse također zabilježio na svom Instagramu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori