Novi uzbudljivi filmovi u kinima

Novi uzbudljivi filmovi u kinima

U tjednu od 6. do 12. kolovoza u Cinestar kina u Branimir centru, Avenue mallu, Areni, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Vukovaru, Slavonskom brodu i Varaždinu dolaze četiri odlična nova filma!

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Najdugovječniji Marvelov tim superjunaka ‘Fantastična četvorka’ dolazi na velika platna u priči o neuklopljenim pojedincima koji se mogu teleportirati u udaljene i opasne svjetove prilikom čega se potpuno fizički promjene. Ujedinjeni, ovi neobični heroji morat će spasiti Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.

Paulo Coelho jedan je od najpopularnijih pisaca današnjice, koji je prodao preko 165 milijuna svojih knjiga. Njegovih trideset naslova prevedeno je na preko 80 jezika i izdano u preko 150 zemalja.
Film ‘Hodočasnik’ pokazuje nevjerojatan i istinit životni put Paula Coelha, pisca čije priče obožavaju milijuni ljudi.
Najveću inspiraciju Paulo Coelho je crpio iz vlastitog života, a najveću slavu stekao je s Alkemičarom. Iako je poznata ličnost, malo tko zna da je eksperimentirao s drogama, pokušao samoubojstvo, koketirao s magijom, proširio Rock and Roll diljem Brazila, proživio ljubavne uspone i padove, ali nikad nije odustajao od svog najvećeg sna- da postane svjetski priznat pisac.

Autor dokumentarnih filmova Thomas (Daniel Brühl) i novinarka Simone Ford (Kate Beckinsale) istražuju istinu o ubojstvu mlade djevojke koje je potreslo cijelu javnost. U film u glumi i svestrana Cara Delevingne, kritičari su njezinu izvedbu nazvali ‘izvanrednim glumačkim debijem’.
Film ‘Lice anđela’ govori o slučaju stvarnoga ubojstva Meredith Kercher, a za koje suđenje još uvijek traje.

‘Ničije dijete’ film je o divljem dječaku, nađenom u planini, u divljini… Film prati njegovu socijalizaciju, život za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, sklapanje prijateljstva, socijalizaciju te na kraju i trenutak nejgove prve odluke u životu i povratka u divljinu. Ostavlja pušku, i odlazi nazad na planinu na kojoj je nađen. Odlazi sve dalje i dalje od rata i kaosa. Konačno, dolazi do potoka i ogleda se u njemu. Vadi kliker koji je ponio sa sobom, okreće ga ka nebu i gleda kroz njega…

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori