Novi napeti krimić u kinima

Sicario je neumoljivo napeti film hvaljenoga redatelja Denisa Villeneu­vea sa izvrsnom glumačkom postavom koju predvodi oskarovac Benicio Del Toro. Kriminalistička drama koja progovara o crnoj rupi bezvlađa i dro­ge na granici između SAD-a i Meksika najavljivana je kao jedan od najboljih filmova godine i pravi žanrovski klasik.

sicario emily post

Mlada FBI agentica Kate (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji elitnih postrojbi specijalaca koja želi svrgnuti vođu narkokartela. Operaciju vodi enigmatični ‘konzultant’ sumnjive prošlosti, Alejandro (Benicio Del Toro), a za Kate će to biti posao koji će njezine etičke i moralne vrijednosti dovesti do same granice i natjerati ju da preispita sve  u što je dotad vjero­vala. U ostalim su glavnim ulogama Josh Brolin, Jon Bernthal iJeffrey Donovan.

Redatelj Denis Villeneuve o filmu je rekao ‘Sicario na nevjerojatno sna­žan način govori o  tajnim operacijama specijalnih postrojbi te o meksičkom narkokartelu. No istovremeno govori i o sudaru američkog idealizma i reali­zma do kojega dolazi u trenucima kada se treba uključiti u probleme drugih zemalja.’

CANNES, FRANCE - MAY 19: (L-R) Director Denis Villeneuve, actors Emily Blunt, Benicio Del Toro and Josh Brolin attend the "Sicario" Premiere during the 68th annual Cannes Film Festival on May 19, 2015 in Cannes, France. (Photo by Gisela Schober/Getty Images)

Taylor Sheridan scenarist je ovog fenomenalnog filma koji u hrvatska kina stiže 24. rujna ove godine u distribuciji Blitz film i video distribucije.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori