Otkrijte hrvatski dreamy elektro pop bend

Otkrijte hrvatski dreamy elektro pop bend

Kada je prije dvije godine preko noći ostao bez benda, Ivan Lulić odlučuje nastaviti sam i tako nastaje njegov alter ego Luul. U početku zamišljen kao instrumentalni projekt, Lulić ubrzo shvaća kako njegovoj glazbi nešto nedostaje te počinje pisati tekstove inspirirane situacijama iz vlastitog života.

Nakon izvrsna dva singla, “Sjećanja” i “Nakon svega”, Lulić sada predstavlja prvi video spot za novi singl “Ovo nije kraj” kojim najavljuje svoj prvi EP nazvan “Nadam se da ovo nije kraj”. Režiju i animaciju video spota potpisuju The Radical Ratz odnosno Martina Kristić i Marta Gawron, a tematiku pjesme Lulić objašnjava izjavom: “Nervozno iščekivanje kraja, gomilajuća nervoza i trenutak odluke naposljetku vode ka sretnom završetku, smirenosti i bezbrižnosti. Jer sve se uvijek završava baš onako kako treba završiti”.

a1570802069_10

EP “Nadam se da ovo nije kraj” svjetlo će dana ugledati 27. 4. 2017., a Lulić kaže kako mu EP predstavlja svojevrstan “kraj” koji obilježava naše živote, od kraja određenih životnih perioda, kraja ljubavi i, na kraju krajeva, kraj života naših bližnjih kao i nas samih.

“Nadam se da ovo nije kraj” objavljuje glazbena etiketa više manje zauvijek za koju su početkom godine svoje debitantske i kritički hvaljene albume objavili Svemirko i Crvi, a EP će biti dostupan od 27. 4. 2017. na luul.bandcamp.com te će se moći preuzeti po principu “plati koliko želiš”.

Luul 4

Glazbu i tekstove potpisuje Ivan Lulić, snimanje, miks i mastering obavio je Damjan Blažun, produkciju zajedno potpisuju Ivan Lulić, Damjan Blažun i Dino Seferović, a fotografiju i dizajn naslovnice Lucija Požar. Psihodeličan shoegaze zvuk u suvremenim pop manirima Lulića i njegov autorski rad smještaju u kategoriju jednog od najperspektivnijih suvremenih glazbenih umjetnika, no ono što postiže više je od zbroja svega. Više informacija o LuLuu možete saznati na Facebook stranici.

Foto: Lucija Požar

Učitati još
Zatvori