Novi fimovi u kinima

U tjednu od 18. do 24. lipnja u CineStar kinima u Branimir centru, Avenue mallu, Areni, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Vukovaru, Slavonskom brodu i Varaždinu dolaze četiri nova filma! U kinima ćete imati priliku pogledati dugo očekivane filmove: akcijsku avanturu Jurski park, animirani film Izvrnuto obrnuto, dok filmove akcijski triler Meta i glazbeno-biografska dramu Love&Mercy ekskluzivno možete pogledati u CineStar kinima.

milla post

Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Iz Pixarovog studija dolazi fantastična priča o emocijama poznatog oskarovca Pete Doctera. Izvrnuto Obrnuto je animirani film koji nas vodi na najneobičnija mjesta unutar uma koja možete zamisliti. Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Rajku, djevojčicu koja se s obitelji preselila u San Francisco gdje njezin otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Rajka je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost. Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njezinog uma odakle je svakodnevno savjetuju.

Kate Abott (Milla Jovovich), operativka je odjela za sigurnost američke vlade. Nakon što pokuša spriječiti ulazak terorista na tlo SAD-a, postaje meta vrhunski obučenog plaćenog ubojice. Istovremeno optužena za bombaški napad na američku ambasadu u Londonu, Kate shvati da je napuštena od svih i prepuštena sama sebi. Ovaj napeti akcijski triler sa izvrsnom glumačkom postavom držat će vas na rubu sjedala do samoga kraja!

Love&Mercy je glazbeno-biografska drama u čijem se centru zbivanja nalazi Brian Wilson, izuzetan glazbenik čija je glazba definirala jednu cijelu generaciju. Po prvi puta otkrivamo kaos, ludilo i nevjerojatnu priču koja stoji iza ovog glazbenog genija.

Učitati još
Zatvori