Novi filmovi u kinima u travnju

Novi filmovi u kinima u travnju

'The Shack'

‘The Shack’

Travanj donosi četiri nova filma u kina – romantičnu dramu, animirani film, komediju te live prikazivanje baleta iz Royal Opara House. Film Koliba tj. ‘The Shack’ je priča o ocu čija je kći Missy oteta tijekom obiteljskog izleta i ubijena. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije ožalošćeni Mack prima čudnu poruku, poziv da posjeti onu istu kolibu. Oklijeva, no ipak odlazi i doživi susret sa samim Bogom ili, točnije, sa Svetim Trojstvom prikazanim u liku krupne vesele crnkinje Elousie (Otac), fizički ne osobito privlačnog nižeg muškarca arapskih crta lica (Sin) i nježne Azijke Sarayu (Duh Sveti). Nakon što dobije odgovore na mnoga vječna pitanja, Mack se miri s Bogom kojemu je, otkako mu je ubijena kći, gotovo okrenuo leđa. Film dolazi u kina 6. travnja.

Također 6. travnja, u CineStar kina dolazi novi animirani film Mali šef iz radionice Dreamworks Animation s potpisom režisera Toma McGratha, zaslužnim za megauspješan animirani film Madagaskar.Radi se o neobičnom crtiću, priči o najneobičnijoj bebi koja nosi odijelo, aktovku i ponaša se kao šef, a zapravo se radi o mlađem bratu sedmogodišnjeg dječaka Tima koji je pak, ljubomoran na svog novog mlađeg brata. Međutim, Tim uskoro otkrivak veliku tajnu svoga brata te će se morati udružiti kako bi spasili svoje roditelje.

Baby Boss

Mali šef je urnebesna priča o utjecaju dolaska nove bebe u obitelj, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjeg dječaka Tima. Ova originalna komedija o važnosti obitelji privući će sve generacije.

My Blind Date with Life na veliko nam platno donosi toplu istinitu priču o Saliyi (Kostya Ullmann), perspektivnom studentu koji kao tinejdžer postane gotovo slijep. Umjesto da sluša sve one koji mu govore da bude realističan i prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svog sna da radi u luksuznom hotelu. Ne spominjući nikome svoju slabovidnost, dobije mjesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Münchenu. Odlučan i impresivno uporan, nadmaši sva očekivanja i uspije se provući uz pomoć svog podrugljivog i razboritog prijatelja Maxa (Jacob Matschenz). Međutim kad se zaljubi u Lauru (Anna Maria Mühe), obmana koju je tako pomno isplanirao počinje se raspadati. Film dolazi u kina 13. travnja.

Ekskluzivno u CineStar kinu 11. travnja prikazat će se live balet Jewels‘ iz Royal Opera House. Priča je to o sjaju smaragda, rubina i dijamanata klasik je među baletima. Romantična glazba Fauréa pokretna je sila liricizmu Smaragda, dok vatra Rubina dolazi od Stravinskog i jazz energije New Yorka. Veličinu i eleganciju baleta zaključuje kraljevska Rusija i Čajkovski s nevjerojatnom glazbom u Dijamantima. Dragulji su remek-djelo klasičnog baleta ali i samog Royall Balleta: virtuozna koreografija, snaga solista te preciznost svih sudionika.

Sretnik ili sretnica koji se javi na ifeellucky@journal.hr do kraja vikenda, 2. travnja u ponoć, ima priliku osvojiti dvije ulaznice za ovaj plesni spektakl u kinu CineStar. Pošaljite svoje ime i prezime, s nazančenim predmetom maila ‘Jewels’.

Čestitamo Deani Grgić na osvojenim ulaznicama!

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori