Novi filmovi u kinima

U tjednu od 4. do 10. lipnja u Cinestar kinima u Branimir centru, Avenue mallu, Areni, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Vukovaru, Slavonskom brodu i Varaždinu dolaze tri nova filma!

130912-708_RET

U svim kinima sada možete pogledati vodeću komičarku današnjice Melissa McCarthy. Melissa u filmu ‘Špijunka’ glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Osim komedije, na repertoaru je i napeti i dirljivi triler ‘Krivotvoritelj’ u kojem John Travolta glumi umjetnika koji je cijeloga života svoj nevjerojatni talent koristio na potpuno krive, najčešće ilegalne načine. Nakon što sazna da mu sin boluje od raka, nagodi se za izlazak iz zatvora no zauzvrat mora izvesti nemoguće – ukrasti sliku poznatoga slikarskog impresionista Claudea Moneta. U ovom nevjerojatnom pothvatu udružit će se cijela obitelj – djed, otac i sin, planirajući pljačku svojega života.

Osim američkih blockbustera, u kinima možete pogledati i novu francusko-belgijsku komediju. Poslovica ‘Život piše najljepše priče’ svakako se može primjeniti na ovom filmu… Jedna od najljepših priča zasigurno je ona o obitelji Bélier u kojoj živi mlada Paula koja jednoga dana slučajno otkrije da je iznimno talentirana za glazbu. Njezin savršeni sluh i prekrasni glas zadivit će mnoge, posebno nakon što doznaju da su njezini roditelji gluhonijemi.

Učitati još
Zatvori