Novi filmovi u kinima – za svakog ponešto

Novi filmovi u kinima –
za svakog ponešto

Ovaj tjedan od 14. do 20. svibnja u Cinestar kina Branimir centra, Avenue malla, Arenu, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Vukovara, Slavonskog broda i Varaždina dolaze odlična tri nova filma!

FRD-22003.JPG

Svi ljubitelji akcije doći će na svoje s filmom ‘Pobješnjeli Max: divlja cesta’! Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

Barden Bellas su se vratile! U glazbenoj komediji Na putu do zvijezda 2, nastavku velikoga filmskog hita, režiju je preuzela Elizabeth Banks, koja je ujedno i dio glumačke postave i producent filma. Ovoga puta sveučilišna a capella skupina Barden Bellas ulazi u napeto i neizvjesno međunarodno natjecanje koje do sada nije osvojio niti jedan američki tim.

Po odličnim romanima Jo Nesbøa snimljeni su filmovi za djecu (i odrasle) o doktoru Proktoru. Sljedeći film donosi priču o pucnju iz topa, o prdežu koji pregori rupu na hlačama i šalje male dječake u svemir – i natrag. I u njemu se još malo radi o zločestim blizancima, mongolskim vodenim voluharicama, dugačkim pudinzima od karamele i još dužim udavima. No najviše od svega u njemu se radi o tome što se događa kad se majušni Mrva s vatrenocrvenom kosom useli u Topovsku ulicu i sretne Lisu i gotovo ludog profesora jednog suncem okupanog dana malo prije 17. svibnja.

Rasporede projekcija po kinima saznajte na blitz-cinestar.hr.

Učitati još
Zatvori