4 odlična nova filma dolaze u kina u kolovozu

4 odlična nova filma dolaze u
kina u kolovozu

Atomic Blonde 1

Atomic Blonde

Kolovoz donosi četiri nova filma u kina, po jedan za svaki tjedan. Odličan je to raspored i plan za vikend izlazak. O kojim filmovima se radi, saznajte u nastavku…

Annabelle: Creation / Annabelle: Početak

Početak mjeseca u kina dolazi hvaljeni hororac Anabelle: Creation režisera Davida F. Sandberga. Film nije za one slabijih živaca, no obradovat će sve ljubitelje žanra, napetosti i tog snažnog horor i triler osjećaja. Film donosi radnju koja se odvija nekoliko godina nakon tragične smrti djevojčice, gdje izrađivač lutaka i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz zatvorenog doma za djecu. No opsjednuta lutka koju je otac izradio – Annabelle okomila se na malenu Janice… Ako vas zanima u kojem smjeru ide ova napeta priča, zabilježite si 10. kolovoz kao datum početka prikazivanja filma u kinima.

Annabelle: Creation

Annabelle: Creation

Atomic Blonde / Atomska plavuša

Tjedan nakon u kina dolazi ‘Atomic Blonde’. Redatelj David Leitch je poznat po hitu ‘John Wick’, a ovoga puta ratobornu glavnu ulogu u njegovom filmu odigrat će žena, i to oskarovka Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat.

Scenarij filma potpisuje Kurt Johnstad i to kao adaptaciju romana ‘The Coldest City’ Antonyja Johnstona. Uz Charlize Theron, u filmu se pojavljuju i John Goodman, James McAvoy, Sofia Boutella i Toby Jones.

Atomic Blonde 2

Atomic Blonde

American Made

Novi film s Tomom Cruiseom u kina dolazi 24. kolovoza. ‘American Made’ je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te je kasnije angažiran od strane CIA-a za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a. Jedan od producenata filma je i dobitnik nagrade Oscar za film ‘A Beautiful Mind’, Brian Grazer.

Wakefield / Moj život bez mene

Izvana se život Howarda Wakefielda čini savršen; ima prekrasnu ženu, dvije kćeri, prestižan posao kao odvjetnik na Manhattanu i kuću u predgrađu. Međutim, jednoga dana sve se promijeni kada Howard poludi te odlazi živjeti sam na tavan svoje garaže, ostavljajući svoju obitelj u razmišljanju što mu se dogodilo i gdje je nestao. Svaki dan ih promatra sa svog prozora – promatrajući svoj vlastiti život, dok se dani provedeni na tavanu pretvaraju u mjesece. Briljantan Bryan Cranston i u ovom filmu oduševljava! Film dolazi u kina 31. kolovoza.

Svi filmovi dolaze u CineStar kina, a raspored projekcije te sve informacije oulaznicama možete saznati na blitz-cinestar.hr

Učitati još
Zatvori