Prvi trailer za novi film Clinta Eastwooda

Prvi trailer za novi film Clinta Eastwooda

15:17 za Pariz

Nakon filmova Snajperist i Sully, oskarovac Clint Eastwood donosi novi film temeljen na istinitom događaju i stvarnim junacima.

15:17 za Pariz

15:17 za Pariz je film temeljen na stvarnom terorističkom napadu koji se dogodio u kolovozu 2015. godine u vlaku koji je krenuo iz Amsterdama za Pariz. 25-godišnji Marokanac Ayoub El Khazzani naoružan s modernom verzijom Kalašnjikova otvorio je paljbu na putnike vlaka. Srećom, trojica Amerikanaca, od kojih su dvojica bili pripadnici američke vojske, reagirali su brzo i uspjeli su ga oboriti prije nego što je bilo ozbiljnih žrtava. Anthony Sadler i dvojica američkih vojnika, Alek Skarlatos i Spencer Stone obuzdali su napadača pri čemu je Stone, koji je prvi krenuo na El Khazzanija, ranjen nožem. Eastwood je angažirao trojicu junaka da glume sami sebe.

Pogledajte trailer

Uz stvarne junake Anthonyja Sadlera, Aleka Skarlatosa i Spencera Stonea, u filmu će glumiti Jenna Fischer (“Hall Pass,” TV’s “The Office”), Judy Greer (“War for the Planet of the Apes”), Ray Corasani PJ Byrne (“The Wolf of Wall Street”), Tony Hale i Thomas Lennon(“Transformers: Age of Extinction”). Paul-Mikél Williams će glumiti mladog Anthonyja, Bryce Gheisar mladog Aleka, a William Jennings mladog Spencera. Eastwood je film režirao prema scenariju Dorothy Blyskal, koji je temeljen na knjizi Anthonyja Sadler, Alek Skarlatos, Spencera Stonea i Jeffreyja E. Sterna. Eastwood je također i producent zajedno sa Timom Mooreom, Kristinom Riverom i Jessicom Meier. Izvršni producent je  Bruce Berman.

https://www.youtube.com/watch?v=YxMa3MFuDls&t=25s

15:17 za Pariz, u distribuciji Blitza, u kina stiže 8. veljače 2018. godine.

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori