Nova serija “Tajni život Marilyn Monroe”

Nova serija “Tajni život
Marilyn Monroe”

Krajem svibnja 2015. počinje emitiranje nove mini serije naziva “Tajni Život Marilyn Monroe” snimljene prema istoimenom bestselleru autora J. Randy Taraborrellija. Premijera prve epizode bit će na kanalu američke kuće Lifetime 30 svibnja u 21 sat po istočnom vremenu.

Marilyn Monroe

Mini serija otkriva mnogo nepoznatih ili manje poznatih informacija u životu Marilyn Monroe, poseban naglasak u seriji stavljen je na njezin odnos s majkom Gladys koji je dugo bio obavijen velom tajne. Naime, njezina majka je bolovala od mentalne bolesti te je ta činjenica uvelike obilježila Marilynin život. U ulozi majke je Susan Sarandon, dok Marilyn glumi Kelli Garner. U seriji glume još i Emily Watson, Jeffrey Dean Morgan i Eva Amurri Martino, kćer Susan Sarandon koja glumi mladu Gladys.

marilyn

Emily Watson glumi Grace McKee, Marilyninu zaštitnicu kada je bila dijete. Seriju su producirali Jonathan Koch i Steve Michaels poznati po svome radu na “The Kennedys”, Keri Selig koja je zaslužna za hit “The Stepford Wives” te Stephen Kronish poznat po svome radu na uspješnom serijalu “24”. Miniseriju je režirao Laurie Collyer. Obzirom na mnoga zvučna imena, od glumaca, producentskog tima pa do redatelja ne sumnjamo da će 2015. godinu obilježiti još jedna izvrsna dramska serija.

Foto: facebook, gettyimages

Učitati još
Zatvori